Merhabalar. Mobilyasını boyamak isteyenlere umarım fikir olur. Koyu renkli mobilyalarımızı beyaz hale çevirmek için şunları yaptık:
Yatak başı ve komodinleri boyamadan önce fotoğraflamıştım, fakat komodinin fotosunu çekmek çekmecelerini boyadıktan sonra aklımıza geldi. Şimdi beyaz ferah bir yatak odam var. Tavsiye ederim, cesareti olmayanlar benden cesaret alabilirler, toplamda 10 gün falan sürdü.
- Boyamız 2,5 kg + 700 gram gitti. Boyamızın markası Polisan Luks anti aging beyaz. Sünger rulo ile boyadık.
- Öncesinde 80’lik zımpara ile zımpara yaptık çok hafif, sadece pütürlü olsun diye, sonra 2 kat beyaz boya sürdük ve 1 gün bekledik.
- Sonra tekrardan 240 veya 220 olmalı, zımpara ile zımpara yaptık ve sürekli kuru bezle zımpara tozunu temizledik.
- Sonra tekrar 2 kat boya sürdük. Her kat boyada bir gün bekledik ve aynalara kağıt bant çektik ekstra.
- Boyalar 53 tl. Kulplar da 80 tl tuttu. Rulo da 3,5 tl, 2 adet aldık. Ruloyu hep suda tuttuk, yoksa taş olur kullanamazsınız bir daha.
ellerinize sağlık, çok daha iyi olmuş bence. cesaret verici bir çalışma olduğu da kesin. aramıza hoş geldiniz.
Teşekkür ederim. Beğenmeniz ayrıca mutlu etti.
Elinize sağlık, süper olmuş. Her şeye cesaret ederim normalde , cahil cesaretim bunda bir türlü devreye giremedi. Çok istiyorum ben de. Kesinlikle harika olmuş.
sudesea merhaba. Teşekkür ederim.
yapabilieceğimize inandım. Ama gerçekten çok memnunum 
Bende 2 yıl kadar düşündüm, olur mu? yapabilir miyiz? falan, Mobilyaları gözden çıkardımığımda
bence sizde denemelisiniz. Biz ilk önce gardrobumuzun içinde ki çekmeceleri boyadık. olmazsa devam etmeyecektik
çok güzel olmuş ellerinize sağlık,bende venge masamı beyaza boyamak istiyorum.Ah bir cesaret gelse
hobifix. Zor değil inanın
evet sadece cesaret.
aynı il deysek yardıma geleyim
Tebrik ederim çok güzel olmuş.mobilyalarınız kaplama mıydı acaba?kaplamada zopr tutunuyor çünkü boya.bir de vernik uyguladınız mı acaba?
Tebrik ederim çok güzel olmuş değişim:)Kaplama mobilya mıydı mobilyanız?Bir de vernik uyguladınız mı?
merhaba feysab.
mobilyalarımız kaplama değildi. kaplama boyanmıyor zaten dediğiniz gibitutmuyor daha doğrusu.
vernik atmadık boya kendinden parlak.
çok harika olmuş ellerinize sağlık. ben salonumdaki mobilyalarımı boyamak istiyorum. 1 senedir mobilyalarınızı kullanıyosunuz bi deforme bi çatlama oldu mu ?