Little Prince Baby Boy Mini Album-Küçük Prens Fotograf Albümü

Video: Küçük Prens temalı scrapbook anı albümü

Yaklaşık 8 yıldır scrapbook albüm yapıyorum ve sanırım Türkiye’de albüm göndermediğim çok az şehir kaldı. Yurtdışında ise şimdiye kadar 12 ülkeye farklı temalarda hazırladığım albümler gönderdim, hala görüştüğüm pek çok arkadaş edindim. Konu anılar olunca, mesafenin pek bir önemi kalmıyor demek ki…

Küçük Prens’i herkes gibi ben de çok severim ve İstanbul’dan Mete bebek için bu temayı ilk kez çalıştığımda, sonraki birkaç ay boyunca hep bu temada çalışmak zorunda kalacağımı, neredeyse rüyamda bile Küçük Prens albümleri yapar hale geleceğimi bilemezdim elbette:)

Küçük Prens temalı scrapbook anı albümü, 20cm*20 cm ebatlarında, 6 yaprak 12 sayfadan oluşuyor. Albümü her zamanki gibi bir sayfada cep bir sayfada interaktif bölümler olacak şekilde hazırladım. Albüm bu haliyle 80-100 fotoğraf kapasiteli ancak kullanılan fotoğrafların boyutuna göre bu sayı değişebilir .

Yaptığım albümleri daha detaylı incelemek isterseniz albümün youtube videosunu izleyebilir ve kanalıma abone olarak diğer projelerimden de haberdar olabilirsiniz.


Exit mobile version