RUSTY PATINA KANDİL  MUMLUK / LANTERN CANDLE HOLDER / RUSTIC & GOTHIC & CHRISTMAS DIY

Video: Sprey boya ile kandil mumluk yenileme

Video: Sprey boya ile kandil mumluk yenileme.
Bugün sizlere atıl durumda elime geçen bir kandil mumluğu nasıl yenilediğimi anlatacağım, belki bu şekilde süslemek isteyenler değerlendirmek isteyenler olabilir. Ben evimin dekorasyonuyla uyumlu olacak şekilde süsledim siyah sprey boya ile boyadım, öncelikle paslanmış şekildeydi, neyse ki sprey boya güzel ve sağlam tutundu objeye. Sonrasında silikon kalıptan sanat kili ile hazırladığım süsler ile süsledim. Youtube kanalımda ev yapımı silikon kalıp videomdan yararlanabilirsiniz.

Siyah sıcak silikon ile kenarlarına boncuklar yaptım, ben bu boncukları birçok çalışmamda yapıyorum gerçekten hoş bir hava katıyor. Bazı çalışmalarda boncuk, bazılarında raptiye – zımba ya da vida gibi görünümler elde etmek maksadıyla kullanıyorum. Tarz durduğunu düşünüyorum siyah silikon bulamazsanız şeffaf kullanıp boyaya da bilirsiniz.

Sprey boyanın ucuna hafif hafif bastırmaya noktacıklar oluşturacak şekilde püskürtmeye dikkat edin mutlaka. Tam basmamalıyız, önce başka bir yere püskürterek deneyin eliniz alışınca ne demek istediğimi anlayacaksınız ve o şekilde uygulayabileceksiniz.

Tepe kısmına da bir boncuk yerleştirmenin hoş olacağını düşündüm.

İçine küçük çakıl taşları, deniz kabukları, kozalaklar, hurma dalları, ağaç dalları ve mum koyarak bir hoşluk bir doğallık bir rustik hava katmak istedim.

Süslerimizi boncuklarımızı parmak yaldızlarla yaldızladık.

Rusty patina boya ile doğal antik bir görünüm elde etmek için eskitme yaptık, böylece daha doğal daha gerçekçi daha yaşanmışlık barındıran bir görünüm de elde etmiş olduk.

Aşağıdaki profilimden sosyal medya kanallarıma gelerek diğer çalışmalarımı görebilir, facebook grubumuza katılabilirsiniz. Youtube kanalımıza abone olmayı da unutmayın


Exit mobile version