2010 yeni yıl yarışması

-

Sevgili 10marifet sakinleri,Yine yeni bir ödüllü yarışma ile karşınızdayız. Bu defaki temamız “yılbaşı“. Daha önceki yarışmalarımızda olduğu gibi çalışma tekniği serbest. Ve tabii ki yine istediğiniz kadar çalışma ile yarışmaya katılabilirsiniz.
Ödüllü yarışmamızın kazananlarını, beğendiğimiz işleri tutarak belirleyeceğiz. Ancak bir kişinin oyunu değerlendirmeye alırken, 10marifet’te 3 ya da daha fazla yazısı olmasına dikkat edeceğiz. Hiç yazınız yoksa da beğendiğiniz işi elbette tutabilirsiniz ancak oylar sayılırken bunlar değerlendirmeye katılmayacak. İstediğiniz kadar işe oy verebilirsiniz diyelim ve bilmeyenler için ekleyelim: Tutma işlemi yazının başlığı yanındaki yıldıza tıklayarak yapılıyor.

Yazısı en çok tutulan ilk 3 yarışmacımıza sponsorumuz Kartopu‘nun süpriz hediyeleri olacak.2008 yılında da sponsorluğumuzu üstlenmiş olan Kartopu‘nun önceki hediye sepetini görmek isteyenler buradan inceleyebilirler.Yarışmaya 27 Aralık ile 10 Ocak günleri arasında gönderilen çalışmalar dahil olacak. Oylama ise 16 Ocak gece yarısına kadar sürecek. Eğer bir eşitlik olursa oylama 1 gün uzatılacak. Eşitlik sürerse 1’er günlük uzatmalar devam edecek.
Yarışma için gönderdiğiniz yazılara mutlaka “2010 yeni yıl yarışmasıetiketini eklemelisiniz.
Yayına giren işleri kaçırmamak için “2010 yeni yıl yarışması” etiketine sık sık göz atmayı ihmal etmeyin. Tabii ki yarışmaya giren bütün işler “yaptıklarınız” bölümünde yer alacak.
Şimdiden herkese iyi eğlenceler ve bol şans!

83 yorum gelmiş

  1. Avatar photo

    evde kendimce boş zamanlarımda kalan parça vs. değerlendirmek için bir şeyler yaparım. Yaparkende dinlenirim.Bu yazıyı okuyunca bir cesaretle katılmam gerektiğini düşündüm. Eşime yarışmayı söylediğimde ‘mutlaka katıl, yaptıklarını paylaş’ diye destek verdi.Yılbaşı temalarımı sizlerle paylaşacağım için mutluyum.Şimdiden herkese MUTLU YILLAR, 2001 DE HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.Emel Ozturk

  2. Avatar photo

    yine hep olduğu gibi harika işler çıkacağından şüphem yok. merakla bekliyorum. herkese sevgiler ve kolaylıklar…

  3. Avatar photo

    aa canım editörüm:) merhaba.. bence de çok güzel işler çıkacak.. çok merak ediyorum. heycanlıyız:))

  4. Avatar photo

    çok güzel bir etkinlik.ne istersek onumu yapıyoruz.yane kartopuyla örme züzorunluğu yok demi. ilk defa bu yarışmayı duyuyorum öncekilerden haberim yok beni mazur görun.

  5. Avatar photo

    hayır, Kartopu ile örme zorunluluğunuz yok, ama hediyelerimiz Kartopu tarafından sağlanıyor ve sayelerinde bir önceki yarışmada harika armağanlar vermiştik kazananlara. teknik ve kullanılan malzeme serbest, sadece konu olarak yılbaşı temasını işlemeniz gerekiyor, hepsi o.

  6. Avatar photo

    selam arkadaşlar,öğlen bunu gördüğümde çok sevindim.Çünkü yılbaşı ile ilgili bir işim yarım kalmıştı ve apar topar sevinçle bitirmeye başladım yoksa seneye kalacaktı…:) fırında şuan pişiriyorum…yılbaşı hindisi değil sürprizzz :)ha birde yine normal bir şekilde yazı olarak yayınlayacağız değil mi?

  7. Avatar photo

    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM LÜTFEN DİKKATgeçen zamanlar içindeki yarışmalarda (ilki hariç)bazı arkadaşlarımız incinmiş,incitmiş,hatta burdan ayrılmıştı.Bu sefer de bir kaç çile yün için birbirinize düşmeyin sevgili arkadaşlarım.Bunu beni tanıyanlar bilir.Ben ilk yarışma haricinde (2007aralıktaki olsa gerek)hiç katılmadım hatta son seferlerde oylamak bile istemedim.sadece hatırlatma yapmak istiyorum.Çünkü hepinizi seviyorum.Ne burdan gitmenizi ne de birbirinize küsmenizi isterim onun için bu UYARIYI yapmayı kendime görev bildim.

  8. Avatar photo

    aynen öyle,haklısın…o hediyeleri kazansak ne olur kazanmasak ne olur arkadaşlar?Önemli olan burdaki güzel diyaloglar…

  9. Avatar photo

    evet eskiden olan olayları,durumları hatırlıyorum.. ve bu sebep yüzünden oldukça çekimserim.. adı yarışma olunca böyle oluyor. umarım üzücü durumlar yaşanmadan çok eğlenceli bir yarışma olur. tüm yarışmacılara şimdiden başarılar:))

  10. Avatar photo

    ayyy kıyamam…hemen bal tarçın karabiber zencefil karanfil kaynar suya at az ılınınca içindekilerle birlikte iç,2-3 bardak iç gün boyunca.Ben 1,5 yıldır hiç ilaç kullanmıyorum bebiş nedeniyle,tek ilacım bu aymecim…öptüm iyi bak kendine

  11. Avatar photo

    @sirinemi: evet, normal yazı olarak yayınlanacak. ilgili etiketi eklemeye özen gösterin lütfen.@nalana: ben de o şekilde umarım. zaten ne olursa olsun 10marifet bünyesinde hiçbir zaman çok kalıcı tatsızlık yaşanmıyor. topluluğumuz ödülden çok muhabbete ve paylaşıma daha önem veriyor, bunu biliyorum. yürekten diliyorum.@anekzura: siteyi kurunca ister istemez editör oluyorsunuz :) pilli bünyesinde çalışıyorum. 10marifet bizim için çok ayrı bir yere sahip. benim bu siteye duyduğum sevgi de gerçekten başka.@ayme: geçmiş olsun. bizim evde de şu an hastalık üst seviyede yaşanıyor, eşim 3 gündür ciddi bir griple cebelleşiyor, sirinemi’nin verdiği reçeteyi ben de uygulayacağım. herkese sağlıklı günler, sevgiler.

  12. Avatar photo

    benden habersiz yarışma tertip edilmiş ama hassas içgüdülerimle olayı sezinledim. daha önceki yarışmalarda ödüle doyduğumdan dolayı bu kez katılmama kararı aldım. ha, ben zoru severim diyen varsa ve rica ederse seve seve katılır hiç acımadan 1. olurum..bu arada bilmeyenlere hatırlatayım ben de editör yamağıyım. ancak maaşlar çok düşük olduğundan akşamları filan ek iş yapıyorum o nedenle ara sıra uğruyorum sietey. bu zamanda ek iş yapmadan geçinilmez. yönetim de sağolsun ne klima aldı ne de zam yaptı. 4 yıldır aynı maaşa talim ediyom. shane, ceren :)

  13. Avatar photo

    :) :) Valla benim için eğlence olacak yarışma akşam ne yapsam diye kara kara düşünüyorm ama icraat yok eee birde kış teması ile ilgili bişiler yapmam lazım imdattt galiba haftasonu doluyum:)

  14. Avatar photo

    saatoniki,kuzum sen yeni bir iş ara hatta yeni bir site kur da rakip ol:)))bazan burayı terkedenlere katılasım geliyor ;geçen gün yazımı ilginç bulmayan editöre fena halde bozuldum umarım sen değilsindir.Bundan sonra bazı yazıları arşivleyip gerektiğinde yönetime hatırlatacağım:))”Uzgunuz, yazinizi yeterince ilginc bir konuya deginmemesi, topluluga bir katkida bulunmamasi sebebiyle yayinlayamiyoruz. “İşte siteye uygun bulunmayan yazımdan bir kare

  15. bulbille[pilli_silinen_hesap]

    umarim bi tatsizlik olmadan eglenerek gecer yarismamiz nalana :)gecmis olsun ayme ben toz zencefili hakiki cam balina karistirip sabahlari bir kasik yutmaya calisiyorum biraz aci oluyor ama benim gibi cabuk hasta olan biri bile bu avrupanin soguklarindan daha hasta olmadi bunun sayesinde :) aman nazarim degmesin :)))

  16. Avatar photo

    Hasta olanlara çok geçmiş olsun.Bulbile bende geçen bal,zencefil birde çekilmiş çörekotu karışımını kaşıkladım,çok iyi geldi.İçine karabiber de konuluyormuş ama ben tadına katlanamam diye eklemedim.Kesinlikle deneyin derim.

  17. Avatar photo

    yok yok tadı kötü olmuyor,tarifte vereyim baride amacına ulaşsın.1 bardak kaynar suya 1 çorba kaşığı bal,yarım çay kaşığı zencefil,yarım çay kaşığı tarçın,2-3 tane karanfil,çeyrek çay kaşığı karabiber.Mesir macununa benziyor tadı,şifa niyetine… :)

  18. Avatar photo

    nalan ablam , benim hata yapabileceğimi düşünmeniz bile abes :) zira öyle mükemmelim ki benim kodlarım yazılırken “hata” diye bir kavram bile yokmuş . çevrede arkadaşlar bana melâike diye seslenir zaman zaman. ancak diğer editör arkadaşlar bildiğiniz sıradan insan işte. Hâl böyle olunca orhan gencebay sahne alıyor vee “hatasız kul olmaz ” şarkısını tüm ahali için seslendiriyor .:) Ben normal üye iken bazı yazılarım redediliyor ve çok kötü hissediyordum kendimi. hatta “bana özel garezleri var bunların” diye düşündüğüm de olmuştu. Bir de ilk zamanlarda aktif üye sayısı azdı sen de bilirsin.. şimdi ise , eskiye nazaran yazı sayısı 100 katına çıktı. hatta o zamanlar tüm yorumları takip edebiliyordum/k. şimdi iş yükü pek arttı. özetle diyeceğim şu ki; hata insani bişeydir, hatayı şeytani kılan tekrarlanmasıdır. Hata sonucu olanları bu toprakların çocukları olarak hoş göreceğiz.evet, yarışma için orijinal kar tanesi fikrim var. katılmak isteyenlere ücreti mükabilinde fikir satılır. fikirci geldi haaaaaanııııııımmm :)

  19. Avatar photo

    bu vesile ile canım yardımcı editörüm saatoniki’yi de aramızda görmüş olduk :) sevgili nalana, zaman zaman herkesi memnun edemediğimiz oluyor, sevgili saatoniki’nin dediği gibi onayda bekleyen yazı sayısı eskisiyle kıyaslanamaz boyutlarda. burada isterseniz başka konuları sokmayalım araya, sizler değerlendirmede hata olduğunu düşündüğünüz durumları mail ile bildirebilirsiniz, yanlış bir şey varsa her zaman düzelttiğimizi biliyorsunuz.çalışmaları dört gözle bekliyorum!

  20. Avatar photo

    Nalana’nın uyarısını çok haklı buluyorum.

    SEVGİLİ ARKADAŞLARIM LÜTFEN DİKKAT

    Buraya eğlenmek ve güzellikler görmek, yeni güzellikler üretmek amacıyla katılın lütfen canım arkadaşlarım. Pek çok kimse bu amacı unutunca hepimiz çok mutsuz olmuştuk. Bazı arkadaşlarımız da ayrılmıştı buradan. Sakın bunlar olmasın. Burası böyle güzel. Hepinizle…Bizim kasaba burası. :))) Yaratıcı güçler kasabası….Ben heyecanlandım kaygıyla birlikte, kimbilir ne güzellikler çıkacak yine ortaya…. Katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum. ….

  21. Avatar photo

    benim sorum var en az üç çalışmasını yayınlayan katılabiliyor diye yazmışsınız ben hiç çalışma yapmadım ama bulduklarımı yayınladım. Yarışmaya katılabilirmiyim shane kızım ve editörüm :)

  22. Avatar photo

    sevgili enalamakara; yarışmaya katılmak için hiçbir engeliniz yok. hiç yazısı yayınlanmamış olanlar da katılabilir. 3 yazı sınırı, oyların sayılmasında etkili sadece. ki burada da “yaptım” ya da “buldum” ayrımı yok; sadece en az 3 yazı sahibi olunması yeterli. şimdiden elinize sağlık :)

  23. Avatar photo

    merhabalar, yarışma duyurusunu görünce, gectiğimiz sonbahar yarışması yorumlarına baktım.. sonlarına yakın biraz tatsızlıklar olsada çok güzeldi, çok eğlenmiştik, çoşkulu ve neşe dolu bir ortam vardı..bu yarışmayıda ilgiyle takip edicem.. katılacaklara başarılar diliyorum..

  24. Avatar photo

    @krii sen katılmıyor musun ?@sirinemi başladı bile. :) yukarıdaki yazıda başlangıç/bitiş/oylama vs ile ilgili detaylar yazıyor.

  25. Avatar photo

    bende katılmayı duşunuyordum fakat ne yapacağıma karar veremedim. birde katılımcılar arasında şansımın az olacağını duşunduğumden vaz geçtim.katılanalra başarılar.iyi olan kazansın :))))

  26. Daha önceki yarışmalarımızda olduğu gibi çalışma tekniği serbest. Ve tabii ki yine istediğiniz kadar çalışma ile yarışmaya katılabilirsiniz

  27. Avatar photo

    Ahhh katılmak istiyorum, ama katılamıyorum. Elimi kestim. 6 dikiş attılar :'( Belki son günlere yetişirim. Hepinize bol ilhamlar dilerim.

  28. Avatar photo

    birden fazla çalışma nasıl yani bir kaç kişiylemi eşleniliyor eşlememi oluyor anlamdım ben gittikçe de anlamıyorum galiba:))biri bana anlatsın lütfeeeen..

  29. Avatar photo

    Katılana,seyreyleyene,oylayana herkese başarılar diliyorum.Sayfamızın köşesine buldum,yaptım ın oralara ayrı bir bölüm açılabilir mi izlemeyi kolaylaştırmak icin…

  30. Avatar photo

    @fiamma1 ve sirinemi; sağ kolonun üst kısmına bir yarışma özel kutucuğu koyduk, hemen altında yarışmaya katılan işler için özel link yer alıyor.@Nihal Erpeden; çok geçmiş olsun.

  31. Avatar photo

    anekzura diyor ki;shane editörmü ..bunu bilmiyordum.Editör nasıl olunuyor..Valla merak ettim…

    en az 16 yıl yurt dışı eğitim gerekiyor ve 34 tanede yabancı dil lazım :)))

  32. Avatar photo

    duymadım duymadım :)ama herkesin duymasını istediğim şeyi hatırlatayım dedim; bu gece yarısından sonra yollanan işler yarışma için geçerli sayılmayacak, lütfen buna dikkat edin. son saatler yani…sevgiler, iyi pazarlar.

  33. Avatar photo

    ayyy ben pazar günü gece 11buçuk gibi yolladım şaheserimi.halen onay bekliyor.inşallah kül kedisi misali koca bir kabak koymazlar yazımdaki resmime….

  34. Avatar photo

    Hepinize bol şanslar, Kartopularınız bol olsun inşallah…TV de Kartopu’nun reklamı dönüyor çokta güzel rengarenk cıvıl cıvıl bir reklam olmuş…

  35. Avatar photo

    ya oooofff kızlar başım dertte. yazım yayınlanmış ama etiketini yanlış yazmışım. oyüzden de yarışma yazılarının arasında görünmüyor. napcam imdaaaaaaaaaaaattt. etiketi değiştirdim düzelttim. bir faydası olur mu acep?

Bir yanıt yazın

Sizzix makinesi isteyen?

| | 8 Yorum

Marifet Postası bültenlerimizde bazılarınız görmüştür; Mart ayında ödüllü bir yarışmamız var ve ödülümüz de bir Sizzix kesim makinesi ile güzel bir kalıp olacak. Birçok marifetlinin işine yarayacak bu güzel alet başta...

2016’da ilk Ayın Marifetlisi ne kazanacak?

| | 17 Yorum

Şubat ayı sonunda, Ayın Marifetlisi olacak arkadaşımız için sıcak bir hediye hazırladık: Cici bici bir mısır patlatma makinesi ve ona eşlik edecek çok şık bir battaniye. Bunları kazanmak için normalde...

Ödüllü yılbaşı yarışmamız bitti!

| | 7 Yorum

Ve bir ödüllü yılbaşı yarışmamız daha sona erdi. Şimdiye kadar gördüğümüz en kıyasıya mücadelelerden birini yaşadık, bu bir gerçek. Gecenin yarısına 1 dakika kala hala yazı editlediğimizi görünce, bir dahaki...

Tuch Expo’yu gezelim mi beraber?

| | 9 Yorum

Bir el işi ve hobi fuarına ihtiyacımız vardı. Tuch Expo bu eksiği kapadı ve ve ilk kez düzenlenmesine rağmen genel olarak sorunsuz, renkli ve zengin bir fuar organizasyonu gerçekleşti. Basın...

Ödüllü yılbaşı yarışması desek?

| | 35 Yorum

Ödüllü yarışma yapmak için bahane çok E yılbaşı da gelmişken hediye verme isteğimize sağolsun HOBIUM da ortak oluyor ve 3 kişiye malzeme paketi oluşturma şansı veriyor. Şöyle: 1. olan kişi...

Kasım’da ödüllü yarışma başkadır!

| | 28 Yorum

Kasım’da Ayın Marifetlisi arası veriyoruz ve bir ödüllü yarışma yapıyoruz sevgili marifetli dostlar. Fotoğraftaki Sinbo dikiş makinesi bu yarışmanın kazananına gidecek. Bu sefer şöyle yapıyoruz: Birkaç örgü odaklı konu başlığı veriyoruz...

İyi ki doğdun 10marifet!

| | 8 Yorum

Canımızın içi, işimiz gücümüz, göz bebeğimiz 10marifet’e ilk yazısını girişimizin üzerinden bugün tam 9 yıl geçmiş oluyor. O zamanlar ne Facebook vardı ne Instagram; sosyal medya daha icad edilmemişti. Bugünkü gibi...

Sevimli 10 penguen yapımı

| | 0 Yorum

10marifet’te yer alan, farklı tekniklerle yapılmış birbirinden şirin 10 pengueni bir araya getirelim dedik, fena mı ettik yani? Penguen yapasınız geldiyse sizi tutmayalım, hatta yol gösterelim. Hadi buyrun: 1. Fimo...

Evimin kedisi – rölyef pano yapımı

| | 4 Yorum

Kış, kar yarışma derken evi dağıttığım için yumaklar oğlumun eline geçmiş. Yav! bizim evde de sarı bir kedi varmış Yumaklarımı darmadağın etti. Sevimli kareler çekince de bunlarla güzel bir scrapframe hazırlamaya...

Kış güzeli Ivy

| | 21 Yorum

S on dakikada anca tamamlayabildiğim Ivy hanımla tanıştırayım sizi. Kararsızlıktan ölmek üzere olduğum anlar oldu kostümle uğraşırken, yapım aşaması fotoğraflarında denediğim kumaş kombinasyonlarının bir kısmını görebilirsiniz zaten. Ayrıca beni örgü...

Kırmızı paltolu kız kolyesi

| | 3 Yorum

Kar yağmış her yere, belli belirsiz ayak izleri var her yerde… Soğuk ama güzel, canlandırıyor kırmızı paltolu kızı kendine getiriyor… Tüm düşüncelerden arınıp kar tanelerinin duruluğuna bırakıyor kendini… Yürüyor ve...

Kar canavarı Yeti ve Eskimo kız

| | 2 Yorum

Uzun zamandır kar yağmadığı için karlı bir ortamda fotoğraf çekemedim, arka plan bahar gibi görünse de aslında kar seviyorlar çok Amigurumi kar canavarı Yeti ve Eskimo kızımız yarışmadaki yerlerini alıyorlar....

Cevizlerden kapı süsü yapımı

| | 0 Yorum

Cevizlerden zarif kapı süsü yapımı. Duyuru postunu ekliyorum. İhtiyacımız olan plastik bir kap, silikon tabancası, altın yaldız sprey boya ve tabii ki ceviz. Kabımızın içini dışını sprey boyayla boyayıp cevizlerimizi...

Kapşonlu atkı yapımı

| | 4 Yorum

Merhabalar Yarışmayı yeni gördüm sayılır, bu yüzden süresinin uzatılmasına çok sevindim. Hemen çizimler, fotoğraflar hazırladım. Özellikle konusunu çok sevdim. Kış… Kış denince aklıma kar gelir, her yerin beyazlara büründüğü  manzaralar...

Örgüden minyatür ev

| | 7 Yorum

İlk not: bu proje tamamen benim kendi kafamın içinde dönen tilkiler sonucu ortaya çıkmıştır Hiçbir şekilde internetten veya başka kaynaklardan esinlenme, örnek alma yapılmamıştır. Yarışmanın duyuru postunu gördüm ve hemen...