Amigurumi basset köpek


Amigurumi basset köpek oyuncağımla tanıştırmak isterim sizi. Basset cinsi köpekler iyi huylu, sadık ve aile hayatına uyum sağlayabilen bir cins. Tıpkı benim amigurumi oyuncağım gibi

Sık iğne tekniği ile örülen amigurumi oyuncakların içi elyaf ile dolduruluyor. Ben de basset köpeğimi aynı sık iğne tekniği ile içini de doldurarak ördüm. Yumuşacık örgü oyuncağım yıkanabiliyor da makinede hassas programda. Amigurumi köpeğin burnu ve gözleri hazır alındı. Ama ben en çok pembe dilini sevdim bu köpeğin, çok doğal ve şirin duruyor çünkü ; )

Örgü oyuncaklar aslında sadece çocukların değil, örgü süslerden hoşlanan yetişkinlerin de ilgisini çekiyor. Yatak odasında bir tatlılık olarak sevdiğiniz ya da sizin için manidar olan bir figürün amigurumisini sergileyebilir, süs olarak kullanabilirsiniz mesela.
Amigurumi oyuncaklar çocuklar için katkı maddesiz ve hijyen bakımından yıkanabildiği için sorun oluşturmadığı için aynı zamanda uyku arkadaşı olarak yatarken yanlarına almalarına da izin verilebilen modeller oluyor.
Yine minik amigurumilerin içini elyafla değil de sallanınca ses çıkarak pirinç, leblebi ya da boncuk gibi şeylerle doldurarak çıngırak şekline sokup bebeklere de gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.
Gördüğünüz gibi amigurumi örgü oyuncakların pek çok kullanım alanı var. Benim örmüş olduğum diğer amigurumi oyuncakları görmek isterseniz profilimden bana ulaşabilirsiniz.


Exit mobile version