Amigurumi sevimli kaktüs

Kaktüs en sevdiğim bitkilerden biri. Farklı türleri olan kaktüsün radyasyonu emdiği söylenir. Bu nedenle evde ya da iş yerinde bilgisayar, televizyon, cep telefonu, kablosuz modem gibi cihazlardan yayılan radyasyondan etkilenmemek için kaktüs yetiştirilmesi öneriler. Radyasyona karşı kullanıldığını öğrenmeden önce de kaktüsü çok severdim ben, hala da severim. Piyasada üzerinde minik çiçekler olan kaktüslere ayrıca bayılıyorum ama pek uzun ömürlü olmuyorlar ne yazık ki
İnternette gezinirken amigurumi tekniği ile örülmüş harika bir kaktüse rastladım. O kadar şirin ki, bir an önce denemek istiyorum.

İsteğinize göre daha açık tonlarda da yapılabilir. Hatta çiçeğinin rengini de istediğiniz renkte yapabilirsiniz. Bu şirin kaktüsten 3-4 tane örüp evinizi süslediğinizi düşünseniz ne kadar güzel olur! Radyasyona bir faydası olmaz elbette ama En azından kaktüs gibi kuruma, bozulma imkanı yok Linkte detaylı bir biçimde nasıl örüleceği anlatılıyor. Nasıl yapıldığını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Exit mobile version