Bebek Odası Minyatürü Yaptım:))

sonunda bitirim:)
sonunda bitirim:)

Baya oldu yazı yollamayalı..Ve uzun zamandır uğraşıyorum bu çalışmayla. Fakat ara verdiğim sürede başka şeylerle ilgilendim ve bir türlü bitmek bilmedi. çok uzun bir yazı olacak şimdiden söyleyim:) ayrıntıları fotoğraflarla anlatmak isterim..


bebeğimizin beşiği:)

bebek odasını mavi yaptım. çünkü henüz bir kızım yok.Ve oğlum için bir hatıra olur diye düşündüm.beşiği ve dolabı strafordan yaptım. guaj boya ile renklendirdim.


bebeğimizin dolabı

dolab çekmeceli ve raflı olsun istedim..üzerinde bir mama kutusu, bebe biskuvisi ,ıslak mendil paketimiz,emziğimiz var.


bebeğimizin dolabı

biberon ve emzikleri ve bazı minik eşyaları o meşhuuuur seramik hamuru ile yaptım:) evet sanırım bu kez kıvamı tutturdum.


bebeğimizin dolabı

bebeğimizin dolabı

bebeğimizin dolabı

pencereyi ,önceden bir kartonun üzerine pencere görüntüsü yapıştırıp perdesini, üzerindeki rafı,oyuncakları monte edip sonradan yerine yerleştirdim


penceremiz:)

penceremiz:)

oyuncaklar da minnacık strafor parçaları, üzerine kıl kadar ince uçlu fırçayla resim yaptım. dalinin orjinal renkli çıktısını almıştım fakat çok soluk geldi gözüme ben de kendim çizdim, benzedi bence:D


penceremiz:)

penceremiz:)

yastığı aslında daha önce farklı yapmıştım fakat mavişim dantel olsun demişti ben de öyle yaptım. üzerindeki altınlar minik altın sarısı folyodan,kırmızı kurdele ise yün ipin uhuyla inceltilmesiyle oluşturuldu.


penceremiz:)

aslında pantolon öreektim ama böyle bişi oldu, çok yoruldum dedim bu da böyle olsun:))


elbisemiz:)

bu oyuncağın benzeri oğlumda var,yine seramik hamurundan yaptım:) elime bir fimo hamuru geçse neler yapıcam da, şimdilik bununla idare ediyorun:)))

bu da mama sandalyemiz..

önceki yaptığım yastık böyle bi şeydi:))

odanın bütün halini takrar verip oldukça uzattığım yazıyı sonlandırıyorum:))kusuruma bakmayın, umarım beğenirsiniz. minyatür izlemesi çok zevkli ama yapması çok uzun süren bir işmiş…bir işi daha bitirdim ve bu işim de aklıma yeni fikirler oluşturdu:)) sizleri çok seviyorum..


Exit mobile version