El yapımı bebek

El yapımı bebek
Hediye vermeyi çok severim. Daha doğrusu hediye vermek değil, hediyeyi yapmak daha eğlenceli benim için. Ben de en iyi arkadaşlarımdan birinin doğum günü olduğu için bu fırsatı değerlendireyim dedim. Zaten zevk aldığım bir şey bu. Hemen araştırdım ve yapabilecek hediyeler buldum. Kendim de düşünüyordum tabii ki. Neleri sevdiğini, huylarını düşündüm. Ama gördüğüm oyuncak bebek ve ‘seni bu kadar seviyorum’ diyerek kollarını açan oyuncak ayıcığı görünce aklıma bir fikir geldi. Zaten burada anlatıldığı için yaparken resimlerini çekme gereği duymadım. Ayakkabıları pamuktan. Kıyafetleri ise teki kaybolmuş çoraplardan yapıldı. Ama temizdiler
Tayt için çizgili çoraba desenler ekledim ve sonra da diktim. Kısacası ben sadece anlatılanı özelleştirdim. Özelleştirmeyi çok seviyorum. Gördüklerime hemen bir özgünlük takıp yapasım geliyor.

Siz de bu anlatımı özelleştirerek bebek yapabilirsiniz. İyi şanslar! Bu arada arkadaşımın doğum gününü kutluyorum. Gerçi geçeli yaklaşık bir ay oldu. Buraya koymak için çok geç kaldım. Ona hediyemi çoktan verdim ve kutladım. Gerçi doğum gününü pek sevmez. Ama ben kutlamadan da geçemem.

İyi ki arkadaşımsın! <3


Exit mobile version