Farklı bir örgü süveter

Birkaç sene önce ördüğüm bir süveter, sizlerle paylaşmak istedim. Farklı, çünkü ben atlet tarzı giysileri çok severim, geçen sene de kafaya takmıştım örgüyle nasıl olur diye.

Bir göz atın bakalım beğenecekmisiniz Bu süveterin tarihçesi;
Seneler önce (9-10 sene öncesi yani) Akmerkez’den hoş bir kazak almıştım, senelerce giymiştim, yıkana yıkana sarkıp modeli bozulmuştu.Ama ben yününü çok begeniyordum ve atmaya kıyamadım. Bir de o zamanlar böyle güzel yünler bulmak pek kolay değildi. Başladım kazagı sökmeye.. Elde ettiğim kırçıllı yün ile kendime hırka yapmıştım ( aşağıdaki model). Bu hırkayı da uzun bir süre severek giydim..

Aradan yıllar geçti, bir yüncüde çok ucuz fiyata aynı renk kırçıllı ama pullu bir yün buldum, hemen aldım. O sıralar da atlet tarzı birsey yapmak istiyordum. Aklıma bu yünden süveter yapmak geldi..Beyaz gömleğin üzerine süper olur diye hayalini kura kura yapmayı başardım.

Ama gel gör ki, kilo aldım ve bunu giyebilecek kadar fit değilim.. Ama üzülmeyin, ben buna baktıkça gaza gelip diyet ve spor yapıp forma girerim artık. İyi oldu bunu dolaptan çıkarmam, hadi bakalım


Exit mobile version