Cips kutusundan organizer yapımı

cips-kutusundan-organizer-yapimi-1
Cips kutularını bir gün işe yararlar diye hep saklıyorum. Bu projede birini tam kullandım, diğerini ortadan ikiye kestim yarısını kullandım.


İki renk yumak kullandım sararken, kulladığım ip bittiği için örnek olsun diye bir yumak koydum. Sizler de istediğiniz renkleri kullanabilirsiniz kutuları sararken. Ben elimde kalmış ahşaba yakın koyu kahve bir yumak kullandım, yeşil yumak ise çimenler için.


Kullandığım diğer malzemeler kurdele, makas, allık, ince çorap, iğne, silikon, elyaf, kelebeklerin kanatları için de açık pembe renk keçe.


Yapıştırmak için sıcak silikon, dikmek için iplik, kirpikler için siyah iplik ve minik siyah boncuklar da gözler için.


Cips kutularını renkli iple sararak kapladıkdan sonra en son elimde kalan ipin ucunu yapıştırarak sabitledim. Ağız kısımları kutuların yıpranmış olduğu için saten pembe kurdele ile fiyonk yaptım, minik bir kare kartona kapladığım kutuları yapıştırdım, etrafına yeşil yumakla çimenler yapıştırdım ve üzerlerine kendi ördüğüm papatyaları yapıştırdım.


İnce çoraptan yuvarlaklar kesip içine minik elyaflar koyup büzdürüp düğümler attım farklı boylarda, en büyüğü kafa olacak şekilde 4 tane top yaptım. Birbilerine sıcak silikonla yapıştırdım, iki göz taktım siyah iple kirpikleri yaptım, kanatlarını ince keçe ile kelebek formunda keserek kutuların belli yerlerine dekor olarak yapıştırdım.


Exit mobile version