edding ile Mandala çizimi ve boyanması

edding kalemlerimiz ile mandala çiziyoruz, kimse bizi tutmasın! Mandala çizmek, boyamak son senelerin en sevilen, dinlendirici, huzur verici aktivitelerinden biri. Çeşitli yüzeyler üzerine çizilen mandalalar gerçekten insanın gözüne epey hoş geliyor. Biz de elimizde edding kalemlerimiz olunca bazen kendimizi mandala çizerken buluyoruz. Böylesini değil tabii, bunu sizin için daha bir özenle hazırladık.

Mandala nasıl çizilir?

Aslına bakarsanız bunun için özel bir formül verecek değiliz. Ama malzeme sıralayın derseniz, iyi bir kağıt, iyi kalemler ve yeterince sabır şeklinde maddeleme yapabiliriz. Ah, bir de iyi yuvarlak çizebilmek için pergel lazım, ama o yoksa bizim yaptığımız gibi daire şeklindeki farklı objeleri de kullanabilirsiniz. Kapak, bardak, tabak gibi. Aşağıdaki fotoğraflarda da göreceğiniz gibi, önce kurşun kalemle mandala desenimizi oluşturduk. İsterseniz aklınızdan isterseniz de internette bulabileceğiniz ücretsiz şablonlardan yararlanarak mandala deseni oluşturabilirsiniz.

Biz mandalamızı boyarken, edding 1200, 1300 ve 1340 numaralı kalemlerimizi kullandık. Gerçekten çok zevkli olduğunu söylememiz lazım. Fotoğraflardan siz de anlarsınız aslında…

Nasıl, beğendiniz mi?


Exit mobile version