En güzel hediye paketleri nasıl yapılır?

el-yapimi-hediye-paketi-nasil-yapilir

Yılbaşı ve diğer özel zamanlarda hediye vermek gibisi yok. Bu hediyeleri kendimiz yapabileceğimiz gibi paketlerini de el yapımı olanlardan seçip hazırlamak o hediyeyi daha da özelleştiriyor, güzelleştiriyor. O zaman yapımları ile beraber çok güzel 10 el yapımı hediye paketini listeleyelim. Maksat, hizmet

GÜZEL HEDİYE PAKETLERİ NASIL YAPILIR?

1. Güzel ve kullanışlı bir karton hediye paketi yapımı izlemek isterseniz, işe videomuzla başlayalım. Buyrun, ilk anlatımımız hareketli olsun.

VİDEO: KARTON HEDİYE PAKETİ NASIL YAPILIR?

2. Kırmızı, kalpli karton hediye kutusu nasıl yapılır?

Birleşim yeri kalpli bu özel ve güzel hediye paketi NASIL YAPILIR?

3. Değişik bir hediye paketi nasıl yapılır?

Hediye paketinize espri katmak için, kutunuzu kraft kağıdı ile düzgün biçimde kaplayın. Diktörtgen şeklindeki kutunuzu bir yüz şeklinde düşünüp üzerine böyle bir centilmen yüzü çizin. Gördüğünüz gibi aslında gayet basit. Şapkanızı yine kartondan kesip boyayın. Bir de bıyık çizip kesip yapıştırdınız mı işte tamam. NASIL YAPILIR?

4. Kızgın baykuş şeklinde hediye paketi nasıl yapılır?

Sevimli baykuşlara alışkınız. Peki bu ciddi bakışlı kızgın baykuşa ne demeli? Oldukça özel bir paket olacağı kesin. Peki bu baykuşlu hediye paketi NASIL YAPILIR?

5. Kartondan kesekağıdı şeklinde hediye paketi nasıl yapılır?

Kesekağıdı formunda, özenli, şık bir hediye paketi yapmak için gerekli adımları kolayca atabilirsiniz. Bu şık hediye paketi NASIL YAPILIR?

6. Göz alıcı bir yıldızlı hediye kutusu nasıl süslenir?

Harika bir hediye kutusu ile gözleri kamaştırmak istiyorsanız bu tüyler ve yıldızlar en büyük yardımcınız olacak. Peki bu güzel kutu NASIL YAPILIR?

7. Karton rulolardan hediye paketi nasıl yapılır?

Evdeki karton rulolardan kolayca ve çok zarif hediye kutuları yapabilirsiniz. O yüzden sakın ola bu ruloları atmayın. Peki NASIL YAPILIR?

8. Gazete kağıtlarından hediye paketi kaplaması nasıl yapılır?

Gazete kağıdı deyip de geçmeyin. Onunla da çok şık ve zarif bir hediye paketi yapabilirsiniz. Gazete kağıdının sıradanlığını kırmak için birkaç kuru yaprak ve minik bir fiyonk yetiyor. NASIL YAPILIR?

9. Eski giysilerle kumaş kaplama hediye paketi nasıl yapılır?

Kutuları zaten atmıyorsunuz, biliyoruz. En basit bir kutu bile, azıcık da sert ve kalıplı ise harika hediye kutularına dönüşebiliyor. Eski tüller, biraz keçe ve silikon yapıştırıcı ile siz de bu kutuyu yapabilirsiniz. NASIL YAPILIR?

10. Zarftan hediye paketi nasıl yapılır?

Sadece bir zarf, makas ve renkli yapışkan bant kullanarak hediye paketi NASIL YAPILIR?


Exit mobile version