edding Tekstil Kalemleri ile Okul Temalı Kumaş Çanta Nasıl Boyanır ? | 10marifet

Video: edding tekstil kalemleri ile okul temalı kumaş çanta nasıl boyanır?

edding tekstil kalemlerine hayranız. Kumaş üzerinde gönlünüzce renklendirme, süsleme yapmanıza olanak veren bu harika kalemlerle bu sefer okula dönüş temalı cici bir kumaş çanta boyadık. Son zamanların en sevilen desenlerinden biri olan unicorn yani tek boynuzlu at, kumaş çantamızın yıldızı oldu. Üzerine de okulumuzun isminin baş harflerini yazdık. Çok zevkli, orijinal bir çanta elde ettik böylece.
edding tekstil kalemleri birbirinden canlı renkleri, ince ve kalın uç seçenekleri ile kumaş boyama konusunda harikalar yaratmanıza izin veriyor. Önce deseni belirlemek lazım olduğu için, internette bulduğumuz bir at resmini, edding’in kendi sitesinde yer alan şablon çıkarıcı ile yeniden düzenledik (Şablon Çıkarıcı). Tek boynuzlu atımızı bu desen üzerinden kopya kağıdı ile kumaşın üzerine aktararak elde ettik. Renkleri dilediğimiz gibi seçtik.
edding tekstil kalemleri ile kumaş nasıl boyanır, renkler nasıl görünür, bu boyalar kumaştan çıkar mı, çıkmaması için ne yapmak gerekir, hepsi bu rengarenk videoda.

Exit mobile version