Yeni Başlayanlar İçin Kanaviçe! | 10marifet

Video: Yeni başlayanlar için kanaviçe

Kanaviçe nasıl işlenir?

Yeni başlayanlar için geldik bu defa: Kanaviçe nasıl işlenir? Kanaviçe işlemek için gereken malzemeler nelerdir? Etamin kumaşı nasıl bir şeydir? Kaneviçe işlerken yapılan hatalar nasıl düzeltilir? Kasnak nedir, nakış kasnağı nasıl kullanılır? Etamin iğnesi, kanaviçe ipliği nedir, nasıldır? Hiç bilmeyenler, yeni başlayanlar kanaviçe işlerken nelere dikkat etmelidir? Güzel bir kasnak pano hazırlamak için bir şablon nereden bulabiliriz? Etamin üzerine işlemek için basit kanaviçe flamingo şablonu nasıl çıkarılır?

Bunların hepsini inanır mısınız bu videoda bir araya getirdik. Baştan uyardık: Kanaviçeyi zaten bilenler için bu video biraz sıkıcı olabilir. Ama hiç bilmeyenler ya sda yeni başlamış olanlar için faydalı olacak bilgiler bu videoda. Basit bir flamingo işlerken, kanaviçeye giriş yapanlara seslendik, bu güzel nakış türünü nasıl düzgün bir biçimde işleyebilirsiniz, dikkat etmeniz gerekenler nelerdir, birkaç hata yapıp onları düzelterek anlattık İzlerken göreceksiniz.

Kanaviçe flamingo şablonuna nerden ulaşabilirsiniz?

Bu videoda kullandığımız kanaviçe flamingo şablonuna rahat ulaşmanız için bir de adres verelim, onu da ayrıca buraya ekledik:

Kaneviçe flamingo şablonu


Exit mobile version