Eflatun ve mor çiçekli kristal boncuklu takılar


Merhabalar. Yeni bir rüyam var. Eflatun, mor ve turkuaz renkli kristal taşlar ile tasarladığım “Eflatun ve Mor Çiçekler” isimli tasarımım ile karşınızdayım.

Spor kıyafetlerinizle uyum içinde kullanabileceğinizi düşündüğüm, dudak aparatı kullanılan bu takımı özellikle beyaz veya siyah bir t-shirt ile ön plana çıkarabilirsiniz.

Görünümü ve canlı renkleriyle “Eflatun ve Mor Çiçekler”; gün içinde modunuz düşük olsa bile size enerjik bir görünüm katacaktır.

Kolyesi, modelin boynunuza oturuşunu pekiştirmek amacıyla 18 cm çapı ile tek ölçü olarak düşünülmüş, bileklik boyu olarak ise 20,5 cm ölçü verilmiştir.

Kristal boncuklar ve dudak aparatı ile tasarımladığım bu takımı sararma, boyama veya solma olmadan uzun yıllar boyunca zevkle kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Ayrıntılı özelliklerini maddeler halinde sıralayalım;

Kolye Çapı: 18cm
Bileklik Boyu: 20,5cm
Ağırlık: 72gr
Detaylı görsellerini Instagram hesabımda inceleyebilirsiniz.

Siparişlerinizi güven ve gönül rahatlığı içinde verebilirsiniz. Bunu pekiştirmek amacıyla; gönderim sırasında hasarlanmaması ve size ürün görsellerinde gözüktüğü kadar canlı haliyle ulaşması adına, “Eflatun ve Mor Çiçekler” takımına özgü paketleme kullanıyorum.

Benimle Instagram, Twitter, Facebook başta olmak üzere, tüm sosyal medya kanalları vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz. Sorularınızı cevaplandırmayı, beğeni ve yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım.

Nihal’in Rüyası; rüyalarını yayınlamaya devam ediyor, takipte kalın.


Exit mobile version