Marina temalı ahşap duvar süsleri


Marina temalı ahşap duvar süsleri. Evimde hobi olarak başladığım boyama yolculuğuna atölye adı altında birçok ürün ekleyerek devam etmekteyim. Tam deniz havasına yaklaştığımız şu günlerde mevsime de uygun olarak marina ahşap dümen ve çapa tasarladım. Duvar ve kapı süsü olarak kullanılabilir. Sonra aynı çapa ve dümenden bir de duvara raf olarak şekilde tasarladım. Üzerine birkaç minik biblo konulabilecek minik raflar oldu bunlar, aynı zamanda dekoratif birer duvar süsü.
Renklerine tutulacağınız bir marina serisi oldu. Asma yerlerine de temaya uygun olarak halat ip kullandım. Marina temalı ahşap duvar süslerini ister evinizin duvarlarında dekor yapın, isterseniz deniz tutkunu sevdiklerinize hediye edin.

Ahşap boyama gerçekten de zevkli bir uğraş. Ham ahşaba kıl testere ile kendiniz şekil verip boyayabileceğiniz gibi, hazır ahşap objelerden alıp onları da renklendirebilirsiniz. Akrilik boya ahşap boyama en sık kullanılan boya türü. Üzerine de vernik atarak boyaları daha kalıcı hale getirmenizi tavsiye ederim.


Exit mobile version