Osmanlıca isim yazılı kanaviçe kolyeler

kanavice-kolye-modelleri-00
Osmanlıca isim yazılı kanaviçe kolyeler. Kanaviçeden 0 yapmak, kanaviçeden yapılabilecek en keyifli işlerin başında geliyor. Kanaviçe kolye yapmanın ilk aşaması ve zor olan kısmı, istenilen kolye çapına uygun şekilde yerleşecek işlemeyi tasarlamak. Sonrası uygulama aşaması. Bu kısım sahiden eğlenceli oluyor her defasında. Yoruluyorsunuz, ama aynı oranda ve hatta fazlasıyla mutlu oluyorsunuz. Belki de ben bu çarpı işleme işini çoookkk sevdiğimden bana öyle geliyordur:)

Müşterilerimin istekleri doğrultusunda ürünlerim çeşitleniyor. Bu ortamda 10marifet’in bize verdiği bu harika imkanla sizlerle de paylaşıyorum. Bu yazımda Osmanlıca isim yazılı kanaviçe kolyelerimin fotoğrafları sizlerle. Kolyelerde Meryem, Handan ve Sinem isimleri yazılı. Her türlü renk ve desen beğenisine göre sizin için de tasarlayabiliriz.

Son zamanlarda gittikçe popüler olan bu birbirinden şık ve zarif, çiçekli-böcekli, Osmanlıca ya da Türkçe harfler kullanılarak yazılmış (işlenmiş), isimli etamin-kanaviçe kolyeler, aşk panoları, bebek doğum panoları, aile panoları, bebek pikeleri, her zevke göre tasarlanan isim yazılı havlular, anahtarlıklar ve yakanıza ya da cep kapağınıza dahi işlenebilecek türlü renkli kanaviçe ve hediyelik için bana ulaşın. Sevgiler…


Exit mobile version