Renkli çizgili örgü bebek elbisesi

Örgü bebek elbisesi deyince akan sular durur. Küçük kız bebeklere ve çocuklara örgü elbiseler ne kadar da yakışıyor. Ben de canlı renklerde, çizgili bir örgü bebek elbisesi ördüm. Nehir hanımı giydirip poz verdirmek zor oldu ama Etek ucundan başladım, ipim bambu ip, hiç alerjik değil yani tam bebek işi…
Ben renk tutturmaya çalışmamak için bütün örgüyü çorap gibi yuvarlak dönerek ördüm, normal şişlerin arkalarını çıkarıp çorap şişi gibi kullanarak, dikiş te olmadı, sadece omuz askılarını sırttan dikmek gerekti… Eteğinde hani şu artırıp azaltmalı delikli desen var ya onu kullandım, bel seviyesine gelince de burgulu örgü yaptım… Tam o geçiş yerine tığ ile tek renk bir ipten kemer ördüm ve taktım. Arkada beline önden ise yakasına aynı ipten tığ ile iki çiçek yapıp diktim.. İçindeki şekerle şepşeker bir şey oldu Tabi yeğenlerim ikiz olduğu için iki tane ördüm :))) Feda olsunnn… Hadi hadi kapın şişleri, siz de örün bu şeker örgü elbiselerden.
Birbirinden harika örgü bebek elbisesi modelleri ve bazı anlatımlı tarifleri için ilgili kategoride pek çok örnek bulacaksınız:
Örgü bebek elbiseleri

Exit mobile version