Birbirinden harika örgü lif modelleri

Örgü lifler çok seviliyor. El işi yapan hanımların sürekli ilgi odağı konumunda. Lif yapılışı çok arandığı gibi, sadece örgü liflerin güzel örneklerine bakmak bile marifetli hanımların ilgisini çekiyor, farkındayız. Biz de paylaşmayı seviyoruz ama öylesine, karşımıza her çıkan örneği değil. Burada göreceğiniz gibi özel, keyifli, özenli lifleri sunuyoruz, çünkü laf olsun diye internetten derlenip toplanmış “100 tane en bir şahane örgü lif” başlıklı paylaşımları her yerde görebilirsiniz. 10marifet’te gördükleriniz özenle seçilmiş, neredeyse tamamı 10marifetliler tarafından örülmüş orijinal lifler. O yüzden daha bir zevkle paylaşıyoruz. İşte burada gördüğünüz harika banyo liflerini de, marifetli Instagram takipçimiz orgumuseviyorum tarafından örülmüş.

Örgü lif modelleri, banyoları şenlendiren hem işlevsel hem de dekoratif aksesuarlar. Çeyizlik örgü lifler biraz sıranın kendilerine gelmesini beklerken, banyodaki yerini aktif olarak hemen alan lifler de var elbet. Öyle çok modelde, çeşit çeşit, farklı isimlere sahip lif var ki şaşacak şey. Hepsi ayrı renk ve desen cümbüşü. Motif motif, zahmetle örülmüş rengarenk lifler de var, örgüye yeni başlayanların çabucak yapabileceği kolay lif örnekleri de.

Bir evde birden fazla kişi yaşıyorsa malum, herkesin ayrı lifi var. Örgü liflerin bu kadar çok sevilmesinin bir nedeni de bu mutlaka. Bir de bu konuda değişikliği seviyor gibiyiz, hızlı hızlı lif yenilemek hoşumuza gidiyor galiba. O kadar çok lif örülüyor ki, artık lif ipleri, lif yünleri şeklinde ismiyle satın alabiliyoruz. Böylece daha yumuşak, daha emici, kullanışlı lifler örebiliyoruz.

Dedik ya lif modelleri isim isim diye; yuvarlak lif modeli, halkalı lif modeli, gelinlik lif modeli, gömlek lif modeli, elbise lif modeli, marul lif modeli, say say bitmiyor. Çiçekli, hayvan desenli, futbol takımı renklerinde örülmüş lif modelleri de var. Tabii ki süslü püslü örülmüş çeyizlik lif modelleri, burada şahane bir örneğini gördüğünüz papatyalı lif modelleri, son zamanlarda sıkça gördüğümüz hayat ağacı lif modelleri, ele geçmeli şekilde kullanılan lif modelleri de bol bol örülüyor.

Örgü liflere doyulmuyor, biz de severek paylaşıyoruz. Umarız burdaki güzellikleri beğendiniz. Eğer öyle ise, bu güzel Instagram hesabını da takibe alın olur mu?

orgumuseviyorum Instagram hesabı – lif modelleri


Exit mobile version