İri gözlü kızlar – çocuk odası kapı süsleri


Çocukken bebek dikerdim oynamak için, şimdi o bebekleri prenseslerin kapılarını ya da duvarlarını süslesin diye tasarlıyorum. 40*30 cm ebatlarında iri gözlü güzel bebeklerimin her biri diğerinden farklı. Kumaşlar, keçeler, boncuklar, inciler, boyalar, danteller, kurdeleler, çiçekler, ipler gibi her türlü malzeme kullanılabilir bu bebekleri yaparken. Görseniz canlı bile sanabilirsiniz çünkü içi elyaf dolu Üretimi oldukça emekli fakat güzel olan tarafı da o zaten, sevgili 10marifet severler

Bebeklerin kıyafetlerindeki kanaviçe işlemelere dikkat ettiniz mi? Gerçeğe uygun olsun istediğim için kendi ellerimle işledim. Aynı şeyleri yapmaktan çok sıkıldığım için her defasında değişik ten renkleri, göz ve saç renkleri seçip, farklı farklı kıyafetler ve şapkalar dikiyorum.
İri gözlü bebeklerimin en tipik özelliklerinden biri de kocaman şapkaları. O şapkaları da kişinin zevkine göre süslüyoruz. İsteğe göre isim de yazıyoruz kapı süsü üzerine.
Sizin kızınızın ismini de yazmamı ister misiniz? Hadi söyleyin ismini ve istediğiniz renkleri:) Diğer kapı ve duvar süsü modellerim için de profilimden beninle iletişime geçebilirsiniz.


Exit mobile version