Keçeden ışıklı deniz feneri

keçe dekoratif aksesuarlar
Keçe deniz fenerimi ışıklı modele çevirmek için bile bayağı ter dökmek gerekti. Malum her detayı ampul olsun, düğmesi olsun, ayrı ayrı elektrikçiniz ayarlamalı, bana da bunları fenerime uygulamak kalıyor. Bu feneri deniz temalı kapı süsü ya da korsan kapı süsü için rahatlıkla kullanabilirim. Işıklı tasarım görmek için devamı burada.


Herhangi bir kapı süsü yaparken bazı müşterilerim beni acele ettirmek için ”Aman Aylar Hanım, ne var burada, Minnie Mouse kapı süsünü yarım günde dikersiniz!” demekteler. Şaşırıyorum buna. Zira benim daha önce yaptığım Minnie Mouse figürünü bu sefer PEMBEHOBİ aynısını dikince kendi diliyle itiraf etmiş, ne kadar uğraştırıcı bir figürmüş diye Doğru. Sadece Minnie’nin suratını dikmek için epeyce saatler harcanıyor. Kaldı ki bütün kapı süsünü tamamlamak… Fakat bazı müşteriler bunu anlamamakta. Bu çok üzücü. Herhangi bir kapı süsü bir günde dikilmiyor, her dolgulu figür, her yoyo çiçek emek ister, özen ister. Bence el emeğe saygı duyulmalı.


Fenerin son hali budur. Her detay fenerin arkasına muazzam bir şekilde saklanmalı. Kullanıcı düğmesine sorunsuz bir şekilde basabilmeli.


Exit mobile version