KONDORUN ÇİLESİ

Ben bi süredir etamindi, kanaviçeydi “yapmasım var” diye kaşın kaşın kaşındım. Tamam yapayımda ne yapayım. EE kaşınınca kaşırlar misali kendi kendimi yaktım.Marifete bir türlü kimin yolladığını hatırlayamadığım kanaviçe (nam-ı diyer çarpı işi) işiyle kaplanmış bir kutu gördüm.

Nedendir bilmiyorum kutunun üstüne karelere bölerek yola çıktım. İşte tamda orda işler sarpa sardı25*25 Ebatlarına sığabilecek motifler bulmakta zorlandım.İnternet kazan ben kepçe. Evet buluyordum amma velakin benim istediğim bir el işi kutusuydu. Ya desenleri beğenmedim yaa çıktı alınınca işlenecek kalitede olmadı yada benim tasarladığım ölçülere sığmadı. Yapacağım hevesi gelmiş gider mi? Sonuç: ne bulursam işledim. O yüzden de desenler konusunda kendimi hiç memnun edemedim.


kutu sağ ve sol yan

Sırf bu sebeple yanlara renkleri farklı aynı desenleri çalıştım.Oysaki aklımdaki tasarım çok farklıydı.”Kendim ettim kendim buldum “şarkısını alt zemin olarak almam mümkün mü sayın 10.marifet yetkilileri daha bu işin başı.Kutu kaplama sırasında ayrı bir şok geçirdim altını beslenmeden uyguladığımda onca işin gösteriş bir tarafa yavan kaldığını gördüm.Söktüm .pamuklarla destekledim.Bu seferde şişko bir top oldumu sana( yorgan mı dolduruyorsun kardeşim.)Söktüm.Neyse ki bu sefer ayarı tutturdum.Sıra içine gelmişti sök yapıştır tarumar olan kötü yerleri kapatabilmek amacıyla içinide kaplamaya karar verdim.


kutu iç bölüm

Siz böyle göründüğüne bakmayın çok uyar diye aldığım harika yeşilli harçlarla hali bakılır gibi değil di.EEE alıştınız artık.Onuda söktüm Gözünü sevdiğiminin su taşları sizden iyisimi var.
Tabiyki bu kadara gelince oldurdum ya tamda bitmiş kutuya iç tasarım çalıştım.Marifette almış başını gitmiş iğneliklere bakarken…Kutuyuaç iğnelik bul oo üşengeçlerini hedef kitle sayan, kapağı aç iğneği fırlat amaçlı bir iğnelik tasarladım

Ağaç ve evin çatısındaki siyah bölümler reklam magnetlerinden mavi kısmlar ise polardan.Kutunu içinede beyaz kutuyu yapıştırdım.Küçük parçalar için.10 marifette Kondor prodüksiyon gururla sunar.


Exit mobile version