Pencerede balerin kapı süsü

balerin kapı süsü
Merhaba Bu eşsiz yoyo çiçeklerle çevrilmiş pencere şeklindeki kapı süsü CEMRE bebeğinin odasını süslemek üzere yaptım. Tabii ki balerinimiz siyah saçlı değil de açık kumral saçlı olsaydı daha uyumlu olurdu kapı süsündeki renklerle ama CEMRE bebiş esmer prenses olarak doğdu. Bu yüzden renkler müşterimin isteği üzerinde yaptım  Devamı pasajımda ve de blogumda.


Tamamen el yapımı kapı süsü, kendi çocuğuma yapar gibi özenle yaptım. Kaşmir keçeden dikili, elyaf dolgulu balerin ve kelebeklerin dikişleri kusursuz, pencere için ise ahşap çerçeve kullanıldı. Yeni el emeği ürünlerimi facebook albümlerimde görebilirsiniz.


Özenle, tek tek yapılan yoyo çiçekler için çiçek desenli kumaş kullanıldı, bu çiçekler pencerenin alt kenarlarına hareket katıyor… Perdeler puantiyeli lila kumaştan, keçeden 2 sarı kuş perdeleri süslemektedir


Kapıdaki genel görüntü. Ayrıca duvar süsü olarak da asılabilir bebek odasına… Kelebek düğmeler, pusette kız bebek, minik pelüş ayıcık, keçeden kelebekler, şirin balerin kapı süsünü tamamlamaktadır.


Tabelanın tepesinden minik fare dikkatle olan biteni izlemektedir


100% sevgiyle yaptım. 


Exit mobile version