Peplum Modasına Kendin Dik Yorumu

elbise dikişi
Son dönem yeniden moda olan “peplum”ları (yani bildiğiniz bele takılan fırfırlar – ama adı peplum’muş işte – öğren çekirge öğren ) ne zamandır denemek için fırsat bekliyordum.
Ancak bu güzelim tasarım detayları her vücut tipinin harcı değil ne yazık ki. Yarı bacağım kadar mankenlerin üzerinde şahane duruyor da kendi üzerimdeki olası görünümünden derinden derine endişe ediyordum. Sonunda orasından çekiştirip, burasından yapıştırıp bu çok hoşuma giden modayı ucundan da olsa kendi zevkime ve kendi vücut tipime göre uydurmayı başardım (….yani umarım! )
Bu peplumları en stratejik yerleştirme yönteminin verev ve asimetrik olması gerektiği düşüncesiyle kendime en uygun elbise modelini Burda dergisinden buldum.
İşte sonuçlar:


Doğru açıyı bulmak için öyle uğraştım ki, bu sırada “peplumları taksak da mı saklasak, takmasak da mı saklasak” diye tekerleme takıldı aklıma


Ben çıkan sonuçlardan memnunum. Fırıl fırıl bir bahar elbisesi oldu bana Siz de kendi elbiselerinizi “peplumlamak” isterseniz koşa koşa buraya gelin derim www.kendindik.com


Exit mobile version