YAZ YARIŞMASI “SANDAL SEFASI”

deniz manzarası
deniz manzarası

folyo deniz manzarası

İlk önce tabloyu yapacağımız tahtanın kenarlarını yani çerçeve kısmını hazırladım. Bunun için beyaz tülbenti kestim tutkala batırdıktan sonra şekil vererek kenarlara yapıştırdım. Onu kurumaya bıraktım. Bu arada folyoya balıklarımı, sandalı ve çocukları, deniz kızını, deniz kaplumbağasını çizdim.


folyo balıklar

Çizdikten sonra tıklamalarını, kabartmalarını ve indirmelerini yaptım. Sonra da alçısını hazırlayıp doldurdum ve onları da kurumaya bıraktım. Kuruduktan sonra mürekkebini sürdüm, sildim ve vernikleyip kestim.


mürekkepleme

Tülbent kuruyunca boyayıp eskitmesini yaptım. Deniz kabuklarını silikon tabancasıyla yapıştırdım. Aralarına kumlar serptim ve yosun olarakta nikah şekerlerinden koparttığım materyalleri kullandım.Sonra folyo deniz hayvanlarını yapıştırdım. Kabarcıkları yaptım. Ve en son olarakta vernikledim.Konu yaz olunca yaptığım folyoları ojelerle boyayayım dedim sonra boyamaktan vazgeçtim sonra içimde kalmasın diyerek boyadım ama yinede karar veremedim. İki resmide koydum ama bir daha balıkları yapıp boyamaya karar veremedim. Sizce balıkları da boyayayım mı? Görüşünüzü söylerseniz sevinirim. Biraz kararsızımdır da. Diğer folyo ürünlerim Bir diğeri


Exit mobile version