Benim Mor Banyom

-

Uzun zamandır takip ettiğim siteye artık benimde birşeyler ekleme vaktim çoktan gelmişti de geçiyordu bile.Daha fazla zaman kaybetmeden aranızda bulunmak istediği anlayıp ilk önce eskileri yenileme kampanyasıyla katılmak istedim:) Uzun zaman önce sakal ipten örmüş olduğum bir klozet takımım vardı.Kullanmıyorduk.Tülden fırfırlar dikip hem banyomuzu değiştirdim hemde göz zevkimi doldurdum.Kayınvalidem mor rengi çok sevdiği için banyomuzu onun zevkine ve sevdiği renklere göre düzenledim.İlk önde mor renkli kendinden yapışkanlı bir kağıt ile beyaz olan banyo dolaplarımı ve kalebodurlara minik minik kalpler kesip yapıştırdım.Daha sonra morun her renginden alıp kullanmadığım kavanozun etrafına şiş yardımıyla yuvarlayıp japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım ve kor kurdela ile süsledim. Sakal ipten ördüğüm klozet takımının kenarlarına iki renk koyusundan tül aldım.İnce şeritler halinde kesip onları teğelledim.Ve klozet takımının kenarlarına bir öne bir arkaya dikerek sabitledim:)Daha sonra paspasın ortasındaki gülü iç içe sararar alttan sabitledim.Havlulara da mor renkli kurdela ve kalan tüllerden fırfır ve gül yaptım.Havlularımızıda yeniledim.Bakalım beğenecek misiniz?

29 yorum gelmiş

  1. Avatar photo

    Ne kadar ince fikirlisiniz. Sizin gibi gelin vallahi az bulunur. Herkes önce kendi zevkine göre yaparken siz kayınvalidenizin zevkini düşünmüşsünüz. Tebrik ederim sizi. Çalışmanızda güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ben size hoş geldiniz demeyi unutmuşum. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

  2. Avatar photo

    hoşgeldiniz öncelikle..çok beğendim..en sevdiğim renk bu.kaç yumak sakallı ip harcadınız tamamı için ..yapmak üzere tutuyorum…elinize sağlık:)

  3. Avatar photo

    Rüya hoş geldin. Çok emek verdiğin bu çalışmayı beğendim ama hani dolap fotoğrafları? Eksik fotoğraf nedeniyle puanını kırdım :P Çok ince çalışmışsın, banyo sevimli görünüyor. Merakla dolap üzeri çalışma fotoğraflarını bekliyorum.Ellerine sağlık..

  4. Avatar photo

    Çok hoş bir çalışma. Aramıza da hoşgeldiniz. Gülen alemsin kız, nereye yorum yapsan oraya geliyorum:D Sen beni güldürdün , Allah da seni güldürsün:))

  5. Avatar photo

    7.ci hoşgeldin de benden…..HOŞGELDİN…………takımı çok beğendim.. banyo dekorunuda.. ve renk mor..ondan da artı bir puan daha.. :)))sevgiler iyi yayınlar…

  6. Avatar photo

    Hepinize teker teker teşekkür ederim canlarım benim.Beğendiğinize çok sevindim.En kısa zamanda hatta bu akşam dolaplarımızın ve duvarların fotoğraflarını çekip göndereceğim.Sevgili Aydın gelini sakal ipe aynı tonlarda kalın ip karıştırıp ördüm.Yarım kilodan çıkmıştı bu takım.Bilgine:))Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.

  7. Avatar photo

    Çok güzel görünüyor. Ben bir şey sormak istiyorum. Uzun sürdü mü örmesi acaba? Benim de bir klozet takımına ihtiyacım var ve değişik bir şey olsun istiyorum.

  8. Avatar photo

    Benim elim çabuk biraz ben 3 günde bitirdim.Gündüz çalıştığım halde.Sadece geceleri ördüm.3 günde bitirmiştim.İnsan heveslenince biran önce bitirip sermek istiyor.Emin el başlayınca sende hemen bitirirsin:)))Şimdiden kolay gelsin

  9. Avatar photo

    mutlaka yapacağım..yakından dahada güzel görünüyor..çok seviyorum bu rengi…degradeli bir görüntü olmuş..umarım bu görüntüyü yakalayabilirim…elinize sağlık tekrardan :))

  10. Avatar photo

    ay ben bunu nasıl görmemişim, muhteşem olmuş. Renk ayrı güzel, model ayrı, emeğine sağlık.

  11. Avatar photo

    merhaba ruya2510 işte hayal gücü ve yetenek harika olmuş bence.Ama renk isimlerini yanlış söylemeyelim.Bende takıntı varda söylemeden geçemiycem.bir kere o mor değil fuşya rengi canııım yaaa…!!!Neyse eline sağlık ama banyo mor ve fuşya tonlarıyla süslü aksesuarlarla dolu güseeell.

  12. Avatar photo

    rüya, ellerine sağlık çok güzel olmuş. iyi ki mor yapmışsınız çok yakışmış.. çünkü mor rengi ben de seviyorum:))

  13. Avatar photo

    Sevgili Akoni.Bende severim mor ve tonlarını:)))Kayınvalidem çok seviyor bu rengi sanırım ışıktan dolayı fuşya gibi gözükmüş ama mordur asıl rengi.Bende kayınvalidem sayesinde daha çoks evmeye başladım bu rengi.:)))

  14. Avatar photo

    Sevgili sekerpembe:)İnan rengi baya baya mor.Banyomuzun ışığı loş olduğu için fuşya çıkmış sanırım:)))Ama olsun senimi kıracağım.Banyomun fuşyaları diye değiştiriveririm canım:)))

  15. Avatar photo

    Sevgili embir.Seni çok yakından takip ediyorum uzun zamandır.Senden ve diğer arkadaşlardan böyle güzel yorumlar almak beni inanılmaz mutlu etti inan.Tekrar teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gösterdiğiniz iyi niyet ve yorumlarınız için arkadaşlar:)))

  16. Avatar photo

    2zannesi.Hoşgördüm:)))Bebişlerin çok tatlı maaşallah:)))Hayırlı evlat olsunlar sağlıklı sıhhatli önce.Yorumun için de çok teşekkür ederim.Ağız tadıyla ve sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah hepimize:)))

  17. Avatar photo

    Çok güzel bir çalışmayla aramıza hoşgeldiniz,renk çok güzel olmuş,girdiği her ortamı sıcacık yapan bir renk bence,ellerinize sağlık.

  18. Avatar photo

    Sevgili aheng çok teşekkür ederim.Hoşbuldum:))Bu rengi kayınvalidem çok seviyor ve ben banyomuzu onun sevdiği renklere göre düzenlemek istedim.Feng shui ‘ye göre depresyon rengiymiş ama çok önemli değil.Biz gayet mutluyuz bu rengi kullanmaktan:)))Sevgiyle kal

Bir yanıt yazın