Anneme yaptığım çerçeveler

-

Annem yeğenlerimin düğün fotoğraflarını koymak için üç adet çerçeve istemişti benden. İkeadan aldığım ham ahşap çerçeveleri koyu kahveye boyayıp, folyo varak yapıştırıcısını üstüne tamponlayarak boyutlu olarak sürdüm ve folyoları yapıştırdım. Küçük polyester objeleri de boyayarak süsledim.

detay
detay

5 yorum gelmiş

  1. Avatar photo

    Çok hoş olmuş renklerine bayıldım.Şu varak işini çok tuttum.İkeaya gitmiştim elim o çerçevelere gitti geldi.. ne yaparım diye düşündüm ama daldığım düşüncelerden çocuk sesi çıkarıp alıverince elim boş kalakaldı unuttum almayı :) Tüühhh…

  2. Avatar photo

    çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık.çok şık duruyorlar.tabii ben olsaydım pembe, fosforlu yeşil, portakal rengi, çingene pembesi gibi nerde ben burdayım rengi varsa kullanırdım benimkilerde deli kızın çeyizine kalkardı..kimin düğün fotoğrafına çerçeve olurdu bilemem artık :)çok sade harika…

  3. Avatar photo

    Teşekkür ederim. Evet gerçekten ben çok canlı renklerle çalışmayı sevmiyorum ama bunlar da zaten benden çok annemin zevkine ve dekorasyonuna uygun olarak yapıldılar.

  4. Avatar photo

    Valla ben antikayım kızlar eski püskü ne varsa toplarım kayınvalidem de sağolsun(yürekten hee) bana kendi çeyizinden bile eşyalar veriyor neler neleeer..öyle fosforlular pembeler falan beni bozar derdim ama valide bana bir şöööyle pembemi pembe fosforlu gibisinden bir örtü verdi işlemeli mişlemeli ayıla bayıla kullanıyorum.baya eski ama seviyorum işte ben antikayım.Ama varak işi çok sardı hakkaten yaşlanıyormuyum ne????

Bir yanıt yazın