Güzelim tığ işi bebek battaniye modelleri

pastel-renklerde-tig-isi-bebek-battaniyesi-modelleri

Tığ işi bebek battaniyelerini insan kucaklamak istiyor; yumuşacık, rengarenk, biraz da sanki bebek kokulu oluyorlar. Birbirinden şahane tığ işi bebek battaniyeleri arasından seçim yaparken zorlandık ama hem buradaki bebek battaniyeleri bölümümüzden hem de Instagram sayfamızdaki harika paylaşımlardan bir derleme yaptık, meraklısının seveceğini bilerek. Tığ işi biraz biliyorsanız siz de hemen denemelere girişin; ama önce buradaki birbirinden hoş ve naif tığ işi battaniye örneklerine, motiflerine bir göz atın.

Sevgili marifetlilerin elinden çıkan her şey bizim için zaten ayrı güzel. Ama buradaki her bir tığ işi motifin apayrı hoşluğu ve özeni sadece bizim dikkatimizi çekmiyordur herhalde…

Bebek battaniyesi örerken genellikle pastel, naif renkler seçiliyor. Yünler de daha yumuşak, bebek için özel üretilmiş olanlardan alınıyor ki sonuç bebek cildine uygun olsun, yavrucukların tenini tahriş etmesin. Göze güzel gözükmesi de işin artısı tabii ki.

Bu tığ işi bebek battaniyesinde pastel renkler yerine kırmızı ve beyaz yün tercih edilmiş, çok da güzel bir sonuca ulaşılmış.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ:

Daha fazla tığ işi ve örgü bebek battaniye modelleri

Örgü ve tığişi bebek yelekleri

Örgü bebek patikleri

Örgü ve tığ işi bebek elbiseleri

Her zaman bekleriz…

Son olarak, düğmeli, çift saç örgülü cici bir bebek battaniyesi modeline de kesin bir göz atın.


Exit mobile version