Kuşlu mor kokulu taş – nişan hediyeliği

kuslu-kokulu-tas-nisan-hediyeligi
Yukarıda görmüş olduğunuz romantik gül kokulu taşım ile herkese selam Kokulu taş, son zamanlarda çok beğenilen bir süs eşyası ve hediyelik. Kokulu taş yapımı titizlik gerektiren bir iştir. Yapımı için gereken malzemelerimiz, kokulu taş tozu & pigmentli boyası & esansı & ılık su olarak sıralanabilir. Yapımı için hepsini cam kabın içerisine aynı hızda karıştırarak silikon kalıbın içerisine yavaşça döküyoruz. 15 dk içerisinde donuyor zaten. Dikkatli bir şekilde kalıptan çıkararak havlu kağıdın üzerine alıyoruz. Taşın biraz dinlenmesini bekliyoruz. Böylelikle kokulu taşımız hazır hale geliyor.

Bu mor kokulu taş modeli, bir nişan için hazırlanmıştı. Jüt ip ve üç kağıt çiçek ile süslenip etiketi ile sonlandırdım kokulu taş paketini. Siz de hazırladığınız kokulu taşınızı bu ve benzeri şekillerde süsleyebilir, paketleyerek sunabilirsiniz. Kullanılacak alana göre bu değişebilir.

Tasarımlar müşterilerimin isteğine göre değişmektedir. Ürünlerime detaylı bir şekilde ulaşmak isterseniz instagram/doganin_taslari

KOKULU TAŞ YAPIMI VE EN GÜZEL ÖRNEKLERİ BURADA.


Exit mobile version