Tığ işi çeşit çeşit havlu kenar dantelleri

renkli-kelebekli-tig-isi-guzel-havlu-kenar-danteli

Tığ işi dantel klasiktir, eskimez, modası geçmez. Şahsım adına ben şunu anlamıyorum: “2015 tığ işi havlu kenarı modelleri” türü başlıklar ne kadar anlamlı ve gerçekçi acaba. Bunları görünce biraz gülüyorum ama belki bilgi eksikliğimden de geliyor olabilir; lütfen düzeltin biliyorsanız, bu işin 2005’i, 2015’i oluyor mu? Bana kalırsa bu iş nesillerdir yapılan, tarzı aşağı yukarı aynı olan, geçerliliğini her daim koruyan çalışmalar. Kanaviçe ile, kurdele ile daha modernize havlu kenarları çalışılabilir ama tığ işi ile modeller, örnekler her daim çok güzel, her zaman aynı kalitede ve hoşlukta. Bunun modası olduğuna pek inanmıyorum.

Bu kelebekli, rengarenk, bıcır bıcır tığ işi havlu kenar danteline ben bayıldım. Çok çok beğendim ve şeker buldum. Diğerleri de bir o kadar kıymetli olmakla beraber kendi adıma onu ayrı bir yere koydum, torpil geçtim. Şimdi devam edelim, zevkle bakalım bu güzel tığ işi havlu kenarı örneklerine.

Burada iğne de işin içine girmiş, yanılmıyorsam örümcekler geçmiş tığ işlerinin arasından. Güzel bir teknik. Çok göz dolduruyor. Bordo ve beyaz renk seçimi çok uygun olmuş.

Sapsarı sutaşı ile beyaz tığ işinin birleşimini çok beğendim. Çok canlı, çok samimi bir havlu kenarı modeli olmuş. “Samimi havlu kenarı” daha önce duymamış olduğunuz bir betimleme olabilir. Şahsen ben de ilk kez kullanıyorum

Bu yelpaze gibi açılan maviş tığ işi motif de gerçekten çok sevimli. “Sevimli havlu kenarı”. Bu daha önce duyduğunuz bir tamlama olabilir

Bu kadarı bana yetmez, daha çok havlu kenarı görmem lazım diyorsanız bizde kaynak çok, sizi şöyle alalım:

TIĞ İŞİ DANTEL HAVLU KENARI ÖRNEKLERİ

TIĞ İŞİ HALKALI HAVLU KENARI MODELLERİ

GUPÜRLÜ VE DANTELLİ HAVLU KENARI MODELLERİ


Exit mobile version