Banyomun Son Hali

Son hali
Son hali

Sonunda bitti. Daha önce yaptıklarım da düzeltildi. Önce daha önce işin başında, daha takım yapma fikrim yokken yaptığım kutunun üst kısmını teneke kutu görüntüsünü yok etmek için seramik hamuruyla kaplayıp kalem arkası ile şekiller yaptım ve boyadım.

Sonra sıvı sabun kutusunun daha büyüğünü yaptım. Ama onu alçı ile kaplamak yerine rölyef pasta ile kapladım. Bu malzeme bence esnek malzemelerin kaplanmasında alçıdan daha kullanışlı, çünkü çatlamıyor ve plastik kutu ile beraber esniyor.Kalem arkasıyla da dalgalar yapıp açık mavi ve beyaz boyalarla boyadım. Üzerindeki yosun desenlerini yapmak için ise (sevgili Benden’in kulakları çınlasın)tutkal ve unu karıştırıp yeşil boya kattım ve saç boyası şişesine doldurarak sıktım. Çok kolay oldu. Ve son olarak da katı sabunluğu yaptım. Bunu da bir milyoncudan aldığım plastik sabunluğu rölyef pasta ile kaplayarak yaptım.

dayanıklı olsun diye de hepsine sır vernik attım. Aynayı da sır vernikledim. Hepsi pırıl pırıl oldu. Banyo takımı serisi de burada bitti.


Exit mobile version