Bir düğün hikayesi

Az önce sehriban32’nin kendi sözü için yaptığı mendilleri görünce, eh dedim kendi kendime takıdan başka şeyler de paylaşsam ya… Böylece sizlerle yaklaşık iki yıl önce kendi düğünüm için hazırladığım çalışmaları paylaşmaya karar verdim. Bir de çok heyecanlandım, itiraf ediyorum
Hikaye şöyle; ben ve eşimin hayal ettiği şeyleri gerçekleştirebileceği bir firma aramak ve onlara zihnimden geçenleri anlatmak zahmeti ve hayal kırıklığından mümkün olduğunca uzak durabilmek adına, başladım her şeyi kendim yapmaya.

Zor oldu, evet. Hem de çok zor oldu, ama kesinlikle değdi. Hani derler ya, düğünde insan ne yaşadığını, etrafında kimler olduğunu hatırlamaz. I- ıh, gayet net hatırlıyorum.
Bunun için de çok memnunum. En başta her şey dilediğim gibi oldu. Bugün olsa yine ve sadece aynı şeyleri isterdim.

Sevgili arkadaşlar, benim için çok değerli ve özel olan bu dönemi sizlerle paylaşmaktan dolayı son derece heyecan duyduğumu belirtmek isterim:)


Bu(nlar) davetiyemiz Evet, birkaç sayfadan oluşuyor. Kendim tasarladım, çizdim ve bastım.


Gelinliğim ve ben


Nikah şekerlerimiz. Önce tasarladım sonra tek tek kendim hazırladım.


Escort kartlar. Salonun girişinde bulunan bu panoda davetliler, isimlerine göre masa numaralarını buluyorlar. Evet, bunu da her şeyiyle kendim yaptım. Strafor üzerini mor kumaş ile kapladım. Mor saten kurdele ile bantları yaptım. Kartları tasarlayıp bastım ve panoya iliştirdim. İşin en zor yanı kim nereye, kiminle oturacak ayarlamasını yapmaktı


Davetli masaları. Her sandalyenin arkasında beyaz ve mor tüllerden yapılmış bir fiyonk süsleme ile elde yapılmış kağıt çiçekler var. Ayrıca beyaz mumlar mor organze kurdelelerle, masa numaraları minik kalplerle süslendi. Pembe kağıt külahların içinde kendi hazırladığım konfetiler vardı.


Herkes için program akışının ve menünün yazılı olduğu bu kartlardan vardı. Gördüğünüz çiçek, sandalyelerin arkasında kullanılan kağıt çiçek.


Çiçekler… Kaç tane yaptım bilmiyorum, gecenin sonunda herkesin hatıra olarak aldığını görünce çok mutlu oldum.


Pastamız. Aslında cup cake’lerden oluşan pastamızı da ben yapacaktım (hatta tüm malzeme ve süslemeler hazırdı. Tat testi bile yapmıştık) ama sinirlerimin iflas ettiğini anladığım o sabah, gidip tıpış tıpış siparişi verdim. Yine de standı kurup, etrafına kurdele çekmek bana düştü

Daha çok detay var aslında ama bu kadar yeter sanırım İşte böyle… Yakında evlenecek arkadaşlara kolaylıklar ve çok çok mutluluklar diliyorum.


Exit mobile version