Hatay’dan el yapımı boncuk takılar


Merhaba, ben Hatay’dan Çiğdem. 10 yıldır gittiğim çeşitli kurslardan öğrendiğim tekniklerle yaptığım takılardan bazı örnekler sunmak isterim sizlere.

Deprem felaketi, hayata olan tüm bakış açımızı değiştirdi, resmen fırtınada savrulmuş gibiyiz. Bu süreçte bana en iyi gelen şeylerden biri el işlerimle ilgilenmek oldu yine, ruhuma en iyi gelen şeylerden biri.

Kum boncuk ve kristallerle pek çok değişik takı yapabilirim. Sipariş alabilirim, burçlara göre, enerji veren, hastalıklara iyi gelen doğal taşlardan takılar çalışabilirim. Hediye seçerken, düşünürken lütfen bunu aklınızda tutun, zira özellikle boncuk takılar çok hoş kişisel hediyeler oluyor. Takması zevkli, her kıyafete gider, herkesin seveceği modeller illa ki vardır. Bana göre herkesin boncuk takısı olmalı. Siz ne dersiniz?

Ailemle birlikte hayata yeniden başlamak için zor bir süreç bekliyor bizi, umuda yeniden sarılmak istiyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum. Yardımınız çok anlamlı olur; sizden gelecek siparişler deprem bölgesinde yeniden üretim yapmaya çalışan benim gibi kadınlar için çok anlamlı. Bu konuda bana el uzatıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim…

Diğer çalışmalarımı görmek için sizleri Instagram hesabıma da beklerim. Burdan ulaşabilirsiniz.


Exit mobile version