Kanaviçe özel gün takvimi

kanavice-ozel-gun-takvimleri-1
Bu aralar kasnaklarda görmeye alıştığımız, fikir olarak da çok sevimli bulduğum “özel gün takvimleri” moda oldu. Nişan, nikah, bebek doğumu, ne bileyim belki doğum günlerinde, o günü özel bir sembolle ifade edip güzel bir anı olarak saklayabiliyoruz.
Kanaviçe işlemesini zaten çok severim. Şimdiye dek hep örtü, yastık, runner gibi şeyler işledim ve süre açısından çok zaman aldığı ve bir süre sonra aynı şeyi işlemek bıkkınlık verdiği için bir süredir elime hiç etamin almıyordum. Yakın zamanda bu modelleri görmem ve çok yakın bir arkadaşımın yakında nişanlanıyor olması fikrimi değiştirdi.


Pano işlemek ise daha az zaman aldığı için eldeki işin çabuk bitmesi nedeniyle benim heyecanımı korudu. Mesela şimdi başka fikirlerim var, kanaviçe işlemekten sıkılmadım yani.

Arkadaşlarım 1 Ekim’de nişanlanıyor. Hediye alıp verme fikri çok güzel ama artık her şey o kadar sıradanlaştı ki bir mağazadan gidip de öylesine bir şey almak istemedim. Onlar için olsun, özel olsun ve bundan başkası da olmasın istedim. Anısı kalsın, baktıkça güzel günlerini anımsasınlar umarım.


Bu arada iyi ki 10marifet gibi siteler var da yeni şeyler için fikir edinebiliyoruz. Kendime de yapacağım, bu takvim işini pek sevdim
Sevgilerimle…

Blog
Instagram: @madamroksalan


Exit mobile version