Penye ipten örgü makaron çanta


Penye ipten örgü makaron çanta modeli. 2017 yaz modasında öne çıkan oldukça fazla beğeni toplayan örgü çantalardan kişiye özel tasarım makaron çanta yaptım. Siyah, beyaz, pembe, pudra, mavi, bordo ya da yeşil fark etmez, zevkinize bağlı her renk veya desende penye ipten örgü çanta yapmak mümkün. Clutch, portföy, makaron çanta gibi değişik boyutlarda örebilirsiniz pek tabii.
Renkler, renkli bir 2017 yaz mevsimi geçireceğimizin habercisi… Pudra rengi örgü makaron çanta için kumaş ip yani penye ip ya da şerit ip diye adlandırılan geri dönüşüm iplerini kullandım. 9 numara tığ, makas, fermuar, astar, zincir, halkalar, penye ip malzemelerim oldu.
Kisiye özel istenilen renk ve boyutta çalışılabilir.
Kahve içmeye giderken, yürüyüş yaparken, tatilde babet ile sandalet ile ya da renkli spor ayakkabılar ile çok canlı genç farklı ve sevimli yuvarlak bir canta düşünün makaron gibi, içerisine cüzdan telefon ruj belki bir parfüm koyup çıkabilirsiniz.
Tığ işi çanta yapmak çok keyifli, hiç şüpheniz olmasın. Hem örmek insana iyi geliyor, hem de penye iplerle örmek zor değil ve de ortaya çıkan ürünler bir harika. Penye ipten sepet, paspas, puset, amerikan servis, clutch çanta gibi pek çok model örmek mümkün.


Exit mobile version