Tel kırma salon örtüleri

tel kırma örtülerim

Siteyi devamlı takip edenler benim pek normal işler yapmadığımı bilirler, bunları çok severek kullanıyorum. Benim ilk denemelerim tel kırmalar, ilk ilgimi çektiğimde etrafımda bu işi bilen bir tek kişi bulamadım, tanıdığım bütün Bartınlılara sordum herkes tel kırmayı biliyor ama nasıl yapıldığını bilmiyordu. Ben de internette bununla ilgili bütün yazıları okuyarak öğrenmeye çalıştım. Gidip Saman Pazarı’ndan kumaşını, tellerini ve kasnağı, iğneyi alıp işe başladım. Kenarlarına da pullu firkete yaptım.

Şimdi işi büyütmeye karar verdim. Salon tüllerimden çok sıkıldım, salonun camı 4 metre birer metrelik dört parça yarım tül yaptırıp aynı desenlerle ve firkete örgüsü ile onları da işlesem diyorum…

Bir aklım çok orjinal ve güzel olur yap diyor, bir aklımda sen manyak mısın bu biter mi diyor. Bir de bir şey söyleyeyim; yarım işlerden nefret ederim, bir şeye başladım mı o bitene kadar durmak bilmem, gece gündüz o işe odaklanırım. Hobi olmaktan çıkar neredeyse işkenceye döner (boncuk örtülerimden biliyorum) ama gözümün önüne de işlenmiş tüllerin güzelliği geldikçede değer diyorum, siz ne dersiniz?


Exit mobile version