Yakma çiçeklerle süsleme fikirleri

yakma-cicek-modelleri-
Bu sıralar ilgi alanımda yakma çiçekler var. Bayram tatilinde de yeni yeni çiçekler yaptım. Diğerlerinden farklı olarak bu sefer organze kurdeleler yerine aldığım organze kumaşları kullandım. Ebatları biraz daha büyük oldu böylece. Yaktığım yaprakların aralarına da kenarlarını yaktığım renkli tülleri koydum. Üstlerini de incilerle, boncuklarla süsledim.

Yakma çiçekleri şimdiye kadar en çok keçe çantalarımda kullandım. Bu bayram bayramlaşmaya gittiğimiz büyükler için akide şekerlerini koyduğum kavanozları süslemekte de yakma çiçeklerimi kullandım Çok şık birer hediye oldu bence, ki götürdüğüm kişiler de benim gibi düşündü.


Sonra bir de lavanta kesesi hazırladım. Dikiş makinem olmadığı için elde diktim keseyi. Onun da üstüne bir yakma çiçek iliştirdim Çok şık bir kese oldu.

Ve son olarak bir de taç ve toka süsledim çiçeklerimle. Sıcak silikon yardımıyla yapıştırdım çiçekleri ve arkalarına da keçeden hazırladığım minik daireleri yapıştırdım ki sağlam olsunlar

Sizce de çok güzel hediyelik olmaz mı bu çiçeklerden? Paket süslemelerinde de çok zarif dururlar. 10marifet’in videolarından öğrenmiştim, daha önce de söyledim ama bir kez daha tekrar edeyim, yapmaya niyet edenleriniz olursa diye
Kolay gelsin hepinize. Blogum… 


Exit mobile version