16 yorum gelmiş

  1. Avatar photo

    bengi ablaaaa..bende tam şimdi sitenin birinde gezinirken bunun aynını gördümgöndereyimmi göndermeyimmi diye düşünürken işim çıktı kapatım sayfayı marifete geldimana…. bide ne göremm:))))

  2. Avatar photo

    belki kızarsınız ama bence çok güzel benimde var bunun gibi bi tane üstünde yelek varmış gibi birde birçok kolyeler var. yeğenim o yeleği çıkartmaya çalışıyo,çıkartamayınca da ağlıyo.

  3. Avatar photo

    milleti boşver gülüm sen ….sen hangi sitilde kendini buluyorsan onu giyin onu kullan yoksa milletin lafına bakıpta kızıyolar diye itsediğin şeyi yapamzsa insan kendisi olamazki…ama bütün bunları yaparkende tabi yaptığın işin doğru olup olmadığını önce kendin düşünmen lazım :)

  4. Avatar photo

    sefa97 diyor ki;tutku;mutlu yıllar…nice seneler:))

    teşekkür ederim. 10 marifette nice beraber mutlu senelere.

    asyayaren diyor ki;milleti boşver gülüm sen ….sen hangi sitilde kendini buluyorsan onu giyin onu kullan yoksa milletin lafına bakıpta kızıyolar diye itsediğin şeyi yapamzsa insan kendisi olamazki…ama bütün bunları yaparkende tabi yaptığın işin doğru olup olmadığını önce kendin düşünmen lazım :)

    bende öyle yapıyorum zaten. neyle rahat ediyosam öyle giyiniyorum.

  5. Avatar photo

    çooook teşekkür ederim asya ablam beni ne kadar mutlu ettiniz bilemezsiniz doğum günümü ilk kutlayanlar 10 marifet üyeleriii ne güzeeeeeeeeeeeeel.

Bir yanıt yazın

Kırmızı beyaz örgü bebek eteği

| | 0 Yorum

Kırmızı beyaz, çok sevimli, çok rahat bir örgü etek modeli. 21 cm eni, 22 cm yüksekliği var, buna göre boyutunu düşünebilirsiniz. Örgü etek modelleri sevenler için birebir, tam küçük kızlara...

Beş şişle bebek eldiveni örgüsü

| | 0 Yorum

Madem bebek patiği/çorabı ördük neden bir de bebek eldiveni örmeyelim? Beş şişle örgü örmeyi çok seviyorum çünkü iki şişle örmesi zor olan birçok şeyi zahmetsizce ve dikişe gerek kalmadan örebiliyorsunuz,...

Penguenli örgü bebek süveteri

| | 5 Yorum

7-8 aylık bebekler için kullanabileceğiniz bir süveter örneği paylaşıyorum sizlerle. Bebeğinizi sıcacık tutacak bir kış manzarası. Kullandığım malzemeler: 100 gr Kartopu kristal ip (ikiye katlayarak ördüm) 6 adet beyaz düğme...