Tığ işi battaniye modellerini seviyoruz

mor-bordo-pembe-zigzag-orgu-battaniye

Tığ işi battaniyelerin sıcaklığı, hoşluğu gerçekten hiçbir örtüde yok. Tığın harikalar yarattığı bu güzelim battaniye modellerinden yüzlercesi var 10marifet’te. İsterseniz ilgili kategoriye bakabilirsiniz: Örgü – tığ işi battaniye modelleri. Ama biz arada sırada Instagram hesabımızda yayınladığımız battaniye örneklerini de buraya taşımak istiyoruz ki gözünüzden kaçmasın. Rengarenk, motif motif tığ işi battaniyelere bakmak bile bizim içimizi açıyor. Sizde durum nasıl? Mesela en üstteki mor-eflatun zigzag model özellikle bu renkleri sevenler için harika değil mi? Peki ya alttaki manzaraya ne demeli? Tığ işi rengarenk battaniyelere bir de kahve keyfi eklenmiş. Nefis.

Bu battaniyenin pastel renkleri harika. Uçuk yeşil ile mavi, yine duman rengi bir gri ile birleşmiş ve ortaya harika bir tonlama çıkmış.

Bu rengarenk tığ işi battaniye modeli üzerine atıldığı sandalyeyi nasıl bir seviyeye taşımış değil mi? Resmen dekorasyonun kıymetli bir parçası olmuş.

Bu tığ işi battaniyenin lacivert, mavi, beyaz ve kahve tonlarını bir araya getirmedeki başarısı tartışılmaz. Sonuç harika olmuş.

Rengarenl tığ işi karelerin bir araya gelmesiyle oluşan battaniyelere siz de bayılmıyor musunuz? Bu da nefis, cıvıl cıvıl bir battaniye modeli olmuş.

Bu minik tombiklerin beyaz battaniyeye çok yakıştığını düşünüyoruz. 1 dolgu yerine 5 dolgu yapıp hepsini toplayarak oluşturulan bu topçuklar battaniyeye hava katmış.

Beyaz ve eflatun tığ işi kareler bir araya gelecek ve nefis bir örgü battaniye olacak, görebiliyoruz.

Ortası papatyalı yeşil tığ işi kareler bir araya geldiğinde bir bahçe çıkacak resmen ortaya. Tığ işi battaniye bahçesi. Harika değil mi?

Renkleri seviyor musunuz? Canlı renkler içinizi kıpır kıpır mı ediyor? O zaman bu bıcırık tığ işi battaniyeye ne diyorsunuz?

Fuşya, pembe, beuaz, krem, ne de yakışmış birbirine. Yine güzelim tığ işi kareler şık bir şekilde bir araya gelmiş, ortaya da harika bir battaniye modeli çıkmış.

Tığ işi battaniye keyfim bitmesin diyenler için devam edelim:

HANIM DİLENDİ BEY BEĞENDİ BATTANİYE ÖRGÜSÜ NASIL YAPILIR?

TIĞ İŞİ ZİGZAG BATTANİYE NASIL YAPILIR?

RENGARENK TIĞ İŞİ BATTANİYE MODELİ YAPIMI

Bunlar da gerekebilir:

TIĞ İŞİ ZİNCİR NASIL ÇEKİLİR?

TIĞ İŞİ SIK İĞNE NASIL ÖRÜLÜR?


Exit mobile version