Birbirinden güzel dekupaj fikirleri

Dekupaj (peçete transfer, hatta biraz farklı ama yaygın kullanım ile dekopaj), yüzeyleri dekoratif bir biçimde süslemek, eski ya da atılacak eşyaları, kutuları, ambalajları, kavanozları yenilemek için harika bir teknik. Marifetli arkadaşımız Mine Hanım, dekupaj ile harikalar yaratan becerikli hanımlardan. Yaptıkları size de fikir verecek, içinizde bir dekupaj ateşi yoksa bile kıvılcımlandıracak, eminiz.

En üstteki deterjan kutusu bir bakar mısınız nasıl da zarif bir kutuya dönüşmüş dekupaj sayesinde… Beğendiği peçeteleri hemen alan, zaman zaman da sevdiği desenleri A4 kağıdına çıktı alarak uygulayan Mine Hanım çok iyi sonuçlar alıyor. Aşağıdaki kavanoz kapaklarına bakar mısınız, nasıl güzelleşip özelleşivermişler…

Kavanozlar, dekupaj ile zaten başka bir boyuta geçiyor her zaman. Aşağıdaki kavanozların nasıl güzelleştiğine bir bakın, işte bunlar hep dekupaj. Tabii ki zevkle ve ustalıkla uygulananından.

Eski teneke kutular, konserve kutuları, hepsi dekupajdan nasibini alır, böyle güzelleşir. Aşağıdaki örnekler ispatı.

Yine dekupajlı kavanoz kapakları…

Güzelim kutular ve cam tabaklar…

Nasıl, hemen bir dekupaj aşkı geliyor değil mi insana? Daha fazla dekupaj uygulaması için bu hesabı hemen takibe almalısınız:

m1t1f1 Instagram hesabı

Ayrıca ilgili daha önceki bir paylaşımımızda da kendisinin başka işleri, dekupaj nasıl yapılır anlatımı, dekupaj ve cam boyama ile ilgili anlatımlı videolar bulabilir, bu konuda size ne lazımsa bilgi edinebilir ve bu işe başlayabilirsiniz.


Exit mobile version