Cam şişeye kolay transfer uygulama


Cam şişeye kolay transfer uygulama yaptım. Kolay transfer cam şişeleri, kavanozları, ahşap tepsileri, kutuları ya da ambalajları yenilemek için harika bir teknik. Kolay transfer uygulamak büyük bir ustalık gerektirmiyor ama dikkat ve sabır istediği kesin. Arada hava kabarcığı kalmaması ve yüzeyin pürüzsüz görünmesi en büyük çabamız.

Görmüş olduklarınız benim eski yağ şişelerim. Atmadan önce onlara bir şans daha vermeye karar verdim
İnternetten sipariş vermiş olduğum transfer kağıtlarım geldiğinde cam şişelerin transfer uygulamayacağım kısımlarını bantlarla kapatarak, transfer yapacağım yerleri beyaza boyadım. Sonra aslında teknik olarak transfer kağıtlarını jelatinden çıkarıp istediğiniz yüzeye dikkatlice yapıştırmanız gerekiyor. Fakat benim istediğim kağıtlar uygulayacağım yüzeye göre çok büyük kalınca, kolay transfer paketindeki modeli gösteren küçük görseli kenarlarından dikkatlice kestim ve dekupaj tutkalı ile yapıştırarak şişelerimin hayatını kurtardım
Detaylar ve kolay transfer maceramın nasıl zor transfere dönüştüğünü blogumda detaylı bir şekilde anlattım. Profilimden takip edebilirsiniz.
Sevgiler.


Exit mobile version