El yapımı deri çanta modelleri


El yapımı deri çanta modelleri, hepsi de kendi tasarımım. Çantalar hayatımızın vazgeçilmezi. Kıyafetlerimizi tamamlıyor, güzelleştiriyor. Bunun yanı sıra çantalarımıza çok şey sığdırmaya çalıştığımız için şık olmasının yanında kullanışlı olmasını da istiyoruz. Mümkünse bir de kaliteli ve orijinal olmalı tabii
Deri çalışmalarımı yapabileceğim bir atölyem yok. Evimin bir odasını hobi odası olarak düzenledim. Burada tamamen geleneksel yöntemlerle deriyi elde kesip, dikiş makinesi kullanmadan saraç aletleriyle mumlu ip kullanarak elde dikiyorum. Tüm aşamalarında çok fazla dikkat ve zaman isteyen bu iş benim için bir o kadar da çok keyifli. Çanta modellerinin yanı sıra deri kumaştan cüzdanlar, bozuk para çantaları, telefon kılıfları, gözlük kabı, kalemlik, anahtarlık, sigaralık gibi aksesuarlar da yapıyorum.
Kot kumaşından, kot ve deriyi birlikte kullandığım çantalar da tasarlıyor ve dikiyorum. Yukarda kot ve deri kombininden oluşan bir çanta tasarımımı görüyorsunuz. Deri çantaları zımbalar, püsküller ya da el boyaması ile süsleyerek renklediriyorum da.

El yapımı deri çanta modelleri ve aksesuarlarımla ilgili bilgi almak isterseniz dilediğiniz zaman sosyal medya hesaplarımdan iletişime geçebilirsiniz. Instagram hesabımdan ve buradaki 10marifet profilimden diğer deri çanta ve aksesuar modellerime bakabilir, takip edebilirsiniz.


Exit mobile version