Geri dönüşüm çanta

Bir eczanenin promosyon ilaç çantası bu defa spor bir omuz çantasına dönüştürüldü. Üzerinde reklam olan ürünleri pek severek kullanmam, ne yalan söyleyeyim. Ama kullanılan malzeme kaliteli olunca kenarda öylecene de bırakmaya kıyamadım. Bu vesile ile el attım. Yarışmaya illa katılacağım yaaa, bu da aradan çıktı bu vesileyle iyi oldu.

Daha önce yazlığa duvar panosu olarak yaptığım kumaştan artan küçük bir parçayı yeniden renklendirdim. Reklam kısmının üzerine gelecek şekilde monte ettim. Lakin öyle büyük promasyon yazmışlar ki kapamaya yetmedi. Kenarına önce tülü kornişe takmak için kullanılan bir ürünü monte ettim, üzerine de döşemelerde kullanılan sutaşı geçtim. Eski halinde ortada olan saplarını kesip 2 çıpa ile şıklaştırdım, arasına poşet saplarından gemici düğümü ile süs yaptım. Çantanın içini evde bol miktarda bulunan yatak örtülerimin altından söktüğüm astarla cepli astar yaptım ve bir de halat formuna yakın bulduğum sap taktım. Böylecene şık, kullanılabilir bir yazlık çantaya dönüştü.


Resimleri ışık yetersiz diye balkonda çektim, lakin bu defa da yağmurun azizliğine uğradım. Çanta kurusun, daha kaliteli görüntüler çekince blogumda yayınlayacağım.


Exit mobile version