Keçeden ipad kılıfı/çantası dikişi

keçe çanta dikişi
Hep kendimize yaratıcı bir şeyler yapıyoruz! Biraz da erkekler için projeler yapmaya ne dersiniz? Eminim siz hobilerinizle uğraşırken “sürekli hep kendine yapıyorsun, biraz da benim için bir şeyler yap” dediklerini duyar gibiyim Bu onları bir süre susturmaya yeter.

Kış denince benim aklıma sıcak bir odada film izlemek, dergi okumak ve internette gezinmek geliyor, eminim birçoğumuz için de öyledir, bu yüzdendir ki küçük-büyük teknolojilerin hayatımızındaki yeri gün geçtikçe artıyor ve her an yanımızda elimizin altında olsunlar istiyoruz (yazıyı nasıl bağladım ama : )) İşte bu yüzden bend e bir erkek için tablet kılıfı yapmaya karar verdim, boşu boşuna çok pahalı ve işlevsiz kılıflara para vermeyin diye size de anlatayım

Materyal olarak keçe, eski çanta sapı, başka bir eski çantanın iç astarındaki cepler ve eski bir kemer kullandım, tabii dikiş makinesi şart!

İlk olarak öndeki kahverengi küçük cebi etrafından diktim, daha sonra arka parçaya geniş ağızlı kahverengi cebi dikmek için keçeden aynı büyüklükte bir kesik atıp (maket bıçağı ile) cep torbası kısmını arka tarafa geçirdim (yani çanta dikilince cep torbası çantanın içinde kalacak).

Daha sonra eski çantamdan kalan askı parçalarını tutma yeri olarak diktim ve üst dikiş yaparak iki yandan birleştirdim, en son olarak da kullanmadığım bir kemerden çıkardığım parçaları (kapak gibi tutsun diye) ufak delikler açarak vida yardımıyla tutturdum. Çünkü kemer parçaları kalın deriydi bu yüzden dikmem çok zordu, fakat siz kullandığınız materyale göre dikebilirsiz de, ama iki parçayı birleştirmeden önce dikmelisiniz tabii


Herkese bol şans. Blogum için tıklayın


Exit mobile version