Kişiye özel bez bebek


Kişiye özel bez bebek tasarımlarımızdan bir örnek. Yoksa siz hala kendinizi anımsatan bez bebeklerimizden yaptırmanınız mı? ? Bez bebeklerimizi tamamen kişiye ve özel sizin talebinize göre hazırlayabiliyoruz. Hatta kıyafetlerini bile siz seçebiliyorsunuz. Bu belki çok sevdiğiniz bir cocukluk elbisenizle, instagram’da en beğenilen fotoğraftaki halinizle, gelinlikli veya damatlıklı görüntünüzle ya da hayal dünyanızda benzemek istediğiniz haliniz ile bile olabiliyor.
Bir müşterimiz bu bebeği yakın arkadaşına doğum günü hediyesi olarak hazırlattı bize. Genelde kot pantolon ve tişört giyinen ve kırmızı çok seven arkadaşına böyle sade bir bebek yaptık.
Kırmızıyı çok sevdiği için kırmızı bir tişört tercih ettik. İçi dolgulu bez bebeklerin yüz ifadeleri kumaş boyaları ile veriliyor. Aksesuar, kıyafet ve renk seçenekleri tamamen kişiye özel.
Eğer siz de sevdiklerinize sadece onun için hazırlanmış, üzerinde düşünülmüş ve tamamı el yapımı olan özel bir hediye vermek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Ömür boyu saklanabilecek hatta evladiyelik bir hediye önerisi. Bilgi ve sipariş için tabii ki de ⤵ By @mavi_atolye_ ?


Exit mobile version