Kolay transfer uygulamalı ahşap tepsi


Kolay transfer uygulamalı ahşap tepsi. Çay saatinizi süsleyecek, renkleri ile içinizi açan cıvıl cıvıl bir tepsi. Kolay transfer tekniği ile iki renk hazırlanmış bu tepsi içindeki desen ile oldukça hareketli ve enerji veren bir hale geldi.
Tepsi ıslandığında ne olur diye sakın düşünmeyin, çünkü biz tepsilerimize beş kat vernik atıyoruz. Böylece suya bile dayanıklı hale geliyor.
Keyif çaylarınızda ya da dostluk kahvelerinizde mutluluğunuza eşlik edecek bu tepsi sizin için hazır.

Tepsinin aşamaları ile ilgili biraz bilgi verecek olursam da öncelikle akrilik boya ile ahşap tepsiyi boyuyoruz. Birkaç kat boyarsanız ve kat aralarında beklerseniz daha kalıcı olacaktır.
Kolay transfer kağıtları zaten kendinden yapışkanlı, üstünden biraz ıslatarak aktive edebilirsiniz.
Ahşap tepsiye yapıştırırken arada hava kabarcığı kalmaması için yapışkanlı kağıdı elimizle tepsiye bastırıp yapıştırdıkça açarak ilerlemek daha iyi bir yöntem. Sticker gibi bir anda yapıştırmaya kalkmayın yani.
Sonrasında 5 kat vernik atarak boyayı ve transfer kağıdını kalıcı hale getirdim. Tepsi çok sık kullanılan bir şey olduğu için verniklemek şart.

Kolay transfer nasıl yapılır, detaylı bir başka anlatımdan da fikir alabilirsiniz.

Ahşap tepsi bir evin olmazsa olmazlarından aslında, çünkü hem şık hem de tabii ki çok kullanışlı. Misafirlerinize sumumlarınızı zevkinize uygun desen ve renklerde ahşap tepsilerle sunmak için siz de kolay transfer tekniğini kolaylıkla uygulayabilirsiniz


Exit mobile version