Kumaş clutch çanta – su geçirmez


Kumaş clutch çanta modeli, üstelik su geçirmez! Yazın tadını sizin için özel hazırlanmış clutch modellerimizle çıkarmak ister misiniz?
Her bir portföy çanta modeli özel olarak tasarlanmaktadır. Modele göre el boyama ya da özel süslemelerle tasarlanır ve sadece size özel olur. Yani üzerine istediğiz yazı ya da figürü boyamak mümkün. Bu şekilde sevimli mesajlarla süslü bir cluch hediyesi yakın arkadaşlarınız için de anlamlı bir fikir olabilir.

Çantalarımızın dışı %100 kanvas, içi ise özel astarı ile su geçirmez özelliklidir. Fermuarlı çantalarımız, fermuar detayı yıldız veya çiçek motifli..

Belki de sizin için olan model püsküllü olur, kim bilir?
Bej veya siyah çantalar, farklı renklerde ve farklı ürünlerle süslenerek sizlerle buluşuyor.
Hem gündüz hem de gece kullanabileceğiniz çanta modellerimiz bulunmaktadır.
Gündüz modellerimizi plajda dilerseniz ıslak bikininizi saklamak için, isterseniz özel eşyalarınızı sudan korumak için de kullanabilirsiniz. Ya da büyük çantaların içinde makyaj çantası veya organizer şeklinde de taşıyarak ufak eşyalarınıza daha kolay ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kumaş clutch çanta modelleri ile ilgili bilgi almak isterseniz, dilediğiniz zaman sosyal medya hesaplarımızdan iletişime geçebilirsiniz.


Exit mobile version