Minik Süslü Çiçeklerim

dekorasyon önerileri
Aylardır bu blogu takip ediyorum. Fakat üniversite öğrencisi olduğum için okuldan fırsat bulup da hiçbirini yapamadım Ama o kadar çok şey biriktirdim ki, ohooo Cuma günü son finalimi de verdim ve koşa koşa eve gelip bunları yaptım. Fikri YAPTIM OLDU adlı kişinin bu projesinden aldım. Çok fazlaca beğenmiştim onunkini de Kıskandım ben de yaptım, fena da olmadı sanki
İlk yaptığım proje olduğu için aşamaları fotoğraflayamadım. Çünkü inanın nasıl bir şey çıkacağını ben de bilmiyordum Ama kısaca anlatabilirim.
Buzdolabı poşetini kestim içine deniz kumu koydum ve iple ağzını sıkıca bağladım. Kumu bardağın dibine yerleştirdim (ağırlık için). Daha sonra ağzına göre kalın köpük kestim, yavaşca onu da koydum içine ama çok dibe batırmadım. Köpüğün üzerine de tutkal sürüp biraz kum, biraz da kurumuş çiçek dalı ve yaprak koydum. En son da çiçeği (çiçek hazır bu arada, dışarıda bulabilirsiniz) köpüğe batırdım. Çiçeğe biraz da parfüm sıktım ve dayanamadım bu iki güzel şeyi çok sevdiğim iki samimi arkadaşıma hediye ettim Onlar çok beğendiler, umarım siz de beğenirsiniz.


Exit mobile version