Barbie bebek evi yapalım

cocuklar-icin-barbie-evi-yapimi-1
Merhaba. En sonunda ben de 10marifet’e üye olup paylaşım yaptım, uzun zamandır takip ediyorum fakat bir türlü yazmak kısmet olmadı ilk olarak kızıma yaptığım ve benim de küçüklükten beri içimde ukte kalan bebek evi ve eşyaları ile başlayayım dedim


Belki de 7-8 ay oldu bu evi yapalı, kısa bir süre önce bazı değişiklikler yaptık. Mesala Bim’den aldığım peynir kabından küveti yaptım, içine de elyaf koydum köpük gibi dursun diye
Klozeti de kulpu kırık bir fincanı folyo ile kapladım, dışını da kızımla beraber süsledik. Lavaboyu da kızımın ahşap bloklarından elde ettik, ha bir de klozetin yanında tuvalet kağıdı da var, onu yanlızca kızım yaptı.


Oturma odası da çekyat kılıfının arta kalan parçalarından yapıldı. Köşe yerlerine sıralı boncuklardan ekledim. TV ünitesi de kartondan, televizyonu ise kullanmadığım siyah çorabı saklama kabının kapağına sararak yaptım.


Yatak odasının yatağı saklama kabından, üstüne de kadın çorabı geçirdim onun üstüne kumaşı dikmek çok kolay oldu. Lamba ise biten krem kapaklarından.


Mutfak kartondan, buzdolabı bitmiş süt kabından. Hazır olan tek şey 4 sandalye ve masa. Ha bir de binbir güçlükle marangoza yaptırdığım ev var….
Umarım beğenirsiniz. Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın


Exit mobile version