Duvar paneli nasıl döşenir?

duvar-paneli-nasil-dosenir-kendin-yap-fikirleri
Merhaba. Evim ile ilgili birkaç tadilata başladım son zamanlarda. Oturma odamın bir köşesine duvar paneli döşedim ilk olarak. Önceki ve sonraki halini fotoğrafladım. Sadece son bir boyama işlemi kaldı. Siz de böyle büyük bir yeniliğe girişecekseniz, duvar paneli nasıl döşenir bilmek isteyebilirsiniz. Kendin yapçı insan için böyle şeyler çok da sorun değil, biraz cesaretle işe başlamak yetiyor.

Duvar paneli döşemesi yapmak için yapı marketler gibi birçok yerden hazır olarak kolaylıkla bulabileceğiniz panellerin arkasına silikon sürüp duvara yapıştırıyorsunuz. Paneller birbirine geçmeli, o yüzden duvara kolaylıkla sabitleniyor. Döşeyeceğiniz yeri ayarlamanız ve düz bir yüzey halinde olması yeterli. Panelleri yapıştırdıktan sonra kenarlarına da bir kez daha silikon geçtik ve işlem bitmiş oldu.

Biz bu işlemi eşimle beraber yaptık. Boyası atmış duvarlar için uygulanabilecek basit ve az maliyetli bir kendin yap fikri. Sadece varolan dekorasyonunuzdan sıkılmış da olabilirsiniz tabii böyle bir değişiklik için. Tek bir duvarı döşemek bile evin havasını değiştirmek için yeterli olur.

Duvar paneli döşemesi ile alakalı yazıma blogumdan da ulaşabilirsiniz.


Exit mobile version